o zaman ben intihar edeyim amkkk fsjzhxhshshs hiç mi şaşmaz yaaa dhdhd
yaa bu kadin inanılmazzz 😍😍 trabzonlula beraber bunu ablayida cagir fjddjd
@Küboo doğdu güneşim reyizz varya onu da cagir onu da vjfjdjdjddn bizim güneşimizi de seapar belki sevabina cjznfns
bunu akreplere yapmayacaktın @nunu yıldızlar seni affetmeyecek cncncnxbİlk kez instada tanımadıgım birine cevap verdim.
Burç yorumlarımı okumuş balık bucuymuş akrep burcu sevgilisi ile sorunlar yaşıyormuş.
1 saat konuştum kızla dedim kaç arkana bakma falan ücrette almadım.İknada ettim.
E ayrıldılar mı onuda bilmiyorum ama balığı kandırıcak o çocuk gene barışmışlardır bir ara sorayım![]()
![]()
Olm napsın kız akreple balık o depresyona mı girsin. Akrep anlamıcak onun ruhundan ayılık var bizde barzoyuz yalan mı. Ham sevgi var kız çiçek beklicek özel güzel mesajlar beklicek heeğğğğbunu akreplere yapmayacaktın @nunu yıldızlar seni affetmeyecek cncncnxb
akreple beraber olma serefine nail olmuş biraz katlanacak artık , şey deseydin daha iyisini mi bulcaksin cbcbxbOlm napsın kız akreple balık o depresyona mı girsin. Akrep anlamıcak onun ruhundan ayılık var bizde barzoyuz yalan mı. Ham sevgi var kız çiçek beklicek özel güzel mesajlar beklicek heeğğğğ
İlk kez instada tanımadıgım birine cevap verdim.
Burç yorumlarımı okumuş balık bucuymuş akrep burcu sevgilisi ile sorunlar yaşıyormuş.
1 saat konuştum kızla dedim kaç arkana bakma falan ücrette almadım.İknada ettim.
E ayrıldılar mı onuda bilmiyorum ama balığı kandırıcak o çocuk gene barışmışlardır bir ara sorayım![]()
![]()
Merhaba, ben Aslan'ım aşık olak mı?Kesinn barismistir ... belki ayrilamamistir bile 🤣🤣🤣 akreple nasil sevgili olmus, benim fix ya koc ya aslan olurdu🥺🥺🥺
Merhaba, ben Aslan'ım aşık olak mı?
Evet lanet olsun ki bunu kabul etmek zorundayım..Çok romantik herifsiniz..
Evet lanet olsun ki bunu kabul etmek zorundayım..
Genelde AVRAD'lar benim bu "Romantik HERİF" tavrıma dayanamaz, tav olur..
![]()
Akreple balık en uyumlu burçlardan biri diye geçiyor fakat bu balık sayesinde oluyor. Herşeye sabrettiği için güzel bir ilişki deniyor. Ben öyle düşünmüyorum.Kesinn barismistir ... belki ayrilamamistir bile 🤣🤣🤣 akreple nasil sevgili olmus, benim fix ya koc ya aslan olurdu🥺🥺🥺
Akreple balık en uyumlu burçlardan biri diye geçiyor fakat bu balık sayesinde oluyor. Herşeye sabrettiği için güzel bir ilişki deniyor. Ben öyle düşünmüyorum.
Ha eğerki akrebin samimi duygularını anlayıp siniri veya kabalığını umursamayacaksa balık o zaman olur.
Kendini üzmeyecekse yani.
Çok derin bir bağlılık ve sevgi olur.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.