evet ne yapıyorsunuz
karpuz peynir zeytin ekmek ve gs maçı
Kübra bebişim sen ne yapıyorsun? İsmarlayim bir kahve birlikte konuşalım?Söyle @Nobody napiyorsun jsjsjd![]()
Kübra bebişim sen ne yapıyorsun? İsmarlayim bir kahve birlikte konuşalım?
bende ilk defa senden duydum, ney kanserojen?Kanserojen diye duydum..
bende ilk defa senden duydum, ney kanserojen?
Seni özledim! Yoğunluğum var amaaa sana müsaitim daima kuzenine selam söyle![]()
Seninle ṣöyle jdjsjs 😘 türkiyeden kuzenim gelmis onu ziyarete gittim yeni geldim eve, yorulmusum bebisim sen napiyorsun?
karpuz,peynir,ekmek üçlüsünden bahsediyorsun sandım bende maç fena değildi ya 2 tane bireysel hatadan gol yediler uğurcan ve d.sanchez berabere bitti. uğurcanın saçlarını buffon gibi yapması da komiktiGenel maçın özeti öyleymism.. demek ki bakis acisi
Seni özledim! Yoğunluğum var amaaa sana müsaitim daima kuzenine selam söyle
Gözüm senden baskasina kalp kalp olamazbekar :) numarasini vereyim tanisin
Biliyorum kedicigim bende her daim sana müsaitim :*
karpuz,peynir,ekmek üçlüsünden bahsediyorsun sandım bende maç fena değildi ya 2 tane bireysel hatadan gol yediler uğurcan ve d.sanchez berabere bitti. uğurcanın saçlarını buffon gibi yapması da komikti
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.