Büyüklerin isine karisilmaz .pPBeni çok abartıyorsun bence ya 😁
Çok seviyosun ondan bunlar,ama bende seni çok seviyorum abartabilirsin akskdkf
Büyüklerin isine karisilmaz .pPBeni çok abartıyorsun bence ya 😁
Çok seviyosun ondan bunlar,ama bende seni çok seviyorum abartabilirsin akskdkf
Ne kürü yapıyoruz kolay bişi olsun
@Küboo hanım göbeğin çekici yanları var oynadıkça tat verir. Bırakın hayat aksın mutlu olun seviliyorsunuz
Diyet değil saat 4 ten sonra yeme 1 hafta sonra gör farkı... Direnç varsa şeker falan hepsi geçer
Ne tozu abuuuBenim evde var, yarin iceyim sey tozu neydi
@Küboo sen boşver bunları bi çay demle yanına 2 et Karam yada eti ahenkIste, olay bu ama kolay mi? 🙄
@Küboo sen boşver bunları bi çay demle yanına 2 et Karam yada eti ahenk
Bir çaydan bi gofretten. Ohhhh misss
Ne tozu abuuu
Ne içtiğin sır mı gıEeee unutmusum 🤣
Her diyet kisiseldir.
Faydali gibi gözüken her seyi denememenizi öneririm...
Bu önerone uyacagim, diyeti birakiyorum jdjdjd
heee ben hiç denemedim böyleli bişi@nunu kiz ṣu olay jdjdjjs
karamı öneriyorsun birde 2 tane diyor düşman başına ABUUU 🤣@Küboo sen boşver bunları bi çay demle yanına 2 et Karam yada eti ahenk
Bir çaydan bi gofretten. Ohhhh misss
Diyet girilen ya da çıkılan bi sey degil.
Masadaki tatlıyı yeyince 'tüh diyetim bozuldu' deyip hunharca saldırmamak mesele.
Dengede kalarak arada istenilenleri tüketerek ve kesinlikle ağırlık çalışarak kalıcı, öcü gibi gelmeyen diyet-beslenme alışkanlıkları mümkün.
Protein ağırlıklı, direnç antremanlı bi yaşam tarzı kaçamak arzusunu da azaltır, kaçamaklar vücut tarafından kolay tolere edilir.
Hedef sadece zayıflamak değil güzel bir form ise düzenli direnç antremanı olmadan bu pek mümkün değil.
Az yemek, kritik kalori açıkları hem çok zor hem de neredeyse hiç faydası olmayan bir yol.
Bitkisel çaylar vs. zararsız olarak nitelendirilse de, doz aşımı vücut toleransı başta karaciğer ve böbrek olmak üzere ciddi sağlık problemlerine yol açabilir.
Dr.unuzun önermediği hiçbir otu çayı göz kararı dozlarla tüketmemelisiniz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.