Ömrüm diyet ile geciyor

Garga

Altın Üye
Diyet değil saat 4 ten sonra yeme 1 hafta sonra gör farkı... Direnç varsa şeker falan hepsi geçer

Nyctophilia

Gümüş Üye
Her diyet kisiseldir.
Faydali gibi gözüken her seyi denememenizi öneririm...

Nyctophilia

Gümüş Üye
Bu önerone uyacagim, diyeti birakiyorum jdjdjd

Diyet girilen ya da çıkılan bi sey degil.
Masadaki tatlıyı yeyince 'tüh diyetim bozuldu' deyip hunharca saldırmamak mesele.
Dengede kalarak arada istenilenleri tüketerek ve kesinlikle ağırlık çalışarak kalıcı, öcü gibi gelmeyen diyet-beslenme alışkanlıkları mümkün.
Protein ağırlıklı, direnç antremanlı bi yaşam tarzı kaçamak arzusunu da azaltır, kaçamaklar vücut tarafından kolay tolere edilir.
Hedef sadece zayıflamak değil güzel bir form ise düzenli direnç antremanı olmadan bu pek mümkün değil.
Az yemek, kritik kalori açıkları hem çok zor hem de neredeyse hiç faydası olmayan bir yol.
Bitkisel çaylar vs. zararsız olarak nitelendirilse de, doz aşımı vücut toleransı başta karaciğer ve böbrek olmak üzere ciddi sağlık problemlerine yol açabilir.
Dr.unuzun önermediği hiçbir otu çayı göz kararı dozlarla tüketmemelisiniz.

Küboo

🎈
Board Admin
Diyet girilen ya da çıkılan bi sey degil.
Masadaki tatlıyı yeyince 'tüh diyetim bozuldu' deyip hunharca saldırmamak mesele.
Dengede kalarak arada istenilenleri tüketerek ve kesinlikle ağırlık çalışarak kalıcı, öcü gibi gelmeyen diyet-beslenme alışkanlıkları mümkün.
Protein ağırlıklı, direnç antremanlı bi yaşam tarzı kaçamak arzusunu da azaltır, kaçamaklar vücut tarafından kolay tolere edilir.
Hedef sadece zayıflamak değil güzel bir form ise düzenli direnç antremanı olmadan bu pek mümkün değil.
Az yemek, kritik kalori açıkları hem çok zor hem de neredeyse hiç faydası olmayan bir yol.
Bitkisel çaylar vs. zararsız olarak nitelendirilse de, doz aşımı vücut toleransı başta karaciğer ve böbrek olmak üzere ciddi sağlık problemlerine yol açabilir.
Dr.unuzun önermediği hiçbir otu çayı göz kararı dozlarla tüketmemelisiniz.

Bunlarin hepsini biliyorum.... ama iste, canliyiz duygusaliz, herseyi beynimizle yönetebiliriz ama bazen olmuyor...

Üst Alt