Anladık tamammmŞimdi gelip oynarsam okey sistemini kim yazıcak 😁
Anladık tamammmŞimdi gelip oynarsam okey sistemini kim yazıcak 😁
valla işte ne zamandır oynamadık denicez siteyi üste attım düz okey yawNerde oynuyorsunuz düz okey mi 101 mi
King bilen var mı ?
Ne kadar anlayışlısın maşallahhh
![]()
Şeytanınız bol olsun . Ben seni tutuyorum.valla işte ne zamandır oynamadık denicez siteyi üste attım düz okey yaw
3 kişiyiz 4. yü oynamaya kimse tamam demedi dahaŞeytanınız bol olsun . Ben seni tutuyorum.
Ben maç izliyorum sonra da yarına hazırlık var kabul görürse sonraki günler katılmak isterim.3 kişiyiz 4. yü oynamaya kimse tamam demedi daha
Zeynep eve geçiyor onu bekliyoruz 🫣
Geçtim napıyoruz şimdi3 kişiyiz 4. yü oynamaya kimse tamam demedi daha
Zeynep eve geçiyor onu bekliyoruz 🫣
:) onu da başarırsınız zevklidir.Düzünü oynadık da kingi kaldı
doğru eşim demişti maç var diye sanki başarılarBen maç izliyorum sonra da yarına hazırlık var kabul görürse sonraki günler katılmak isterim.
https://www.okeyle.com/okey-oynaGeçtim napıyoruz şimdi
Olur bir saate gelirim,ok mi?.p
Geldim Nunu
Al işteOlur bir saate gelirim,ok mi?.p
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.