Eve gideyim yemek yiyedim damlarimGeldim Nunu
oluruz ya unutmusuz acemilikBizim hiç bi konuda organize olamayışımız müthiş akskdkf
biz okeyden chatleşiyoruz zeynepciğimle
🫣Zehir zehir yaa övelim
İyi çettleşmeler o zamanbiz okeyden chatleşiyoruz zeynepciğimle🫣
gelsene karşıma bot diye biri varİyi çettleşmeler o zaman
![]()
Ben gelemem çünkü Fenerbahçe'nin maçı var onu bekliyorum yoksa gelirdimmgelsene karşıma bot diye biri var
gel ben sana dc'dan yayın açarım 4kBen gelemem çünkü Fenerbahçe'nin maçı var onu bekliyorum yoksa gelirdimm
habire atıyorum foruma ayıpsınMisha'yı atarsan gelirim.
Hatta iyilik yapmak mutlu etmek gibi mini rutinlerin varsa aklına geldikçe bana Misha'nın fotisini atabilirsin
habire atıyorum foruma ayıpsınkoşul olmasına gerek yok sen oynamak istersen buyur gel
https://www.okeyle.com/okey-oyna
zeynep gamer benKimler var
Her masaya oturmuyorum......
zeynep gamer ben

pekiOcakta yemeğim vardı bak görüyor musun.
Ah nunu oyaladın benii
İyi eğlenceler![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.