Öğrenildiğinde ufku 2 katına çıkaran şeyler...

velevki

🎈
Altın Üye
5.maddeye katılmıyorum, sıklıkla öldüğümü görüyorum.

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
7'nin yüzdesi daha yüksek diye okumuştum yakın bir zamanda.

alcatraz

🍻
Elmas Üye
arabanın benzin deposuna ateş etmek arabayı filmdeki gibi patlatmaz.

CaT

🎈
Board Admin
Arkadaslar öldüğünü görüyor ben en fazla bi yerden düserken sicrayarak uyanıyorum.. hangimiz daha şanslı?? Dujsjss

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu

Aura

•paeonia•
Özel Üye
Bazılarına ciddi anlamda şaşırdım, bu gibi daha çok bilgi isteriiz.

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Ben birkaç kez öldüğümü gördüm yaa cenaze namazım falan kılıncaktı .s.s hatta küçükken anneme anlattığımda ömrün uzamış derdi…
Ben benim beynimin beni koruyamayışına vurayımm…

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Bi anımı paylaşayım içimden geldi..
Bi gün fizyopatoloji dersinde hoca hiçbir imkanınız yoksa açık yaralara tükürün içindeki maddeler enzimler mikropları öldürmeye yardımcı olur demişti. O derse dair başka hiçbir bilgiyi almayan beynim hayatta kalma içgüdüsüyle bu bilgiyi bi şekilde tutmuş içinde.. derken bi gün basket maçı var gittik. Oradan çıktık akşamında futbol maçı var onu izlicez. Maç izlerken mekana saldırı oldu. Gfb olarak resmen saldırıya uğradık… 3-4 kızız zaten. Camlar falan inince ünigfbden birkaç erkek kızları küçük bi odaya kapatmış. Ben de meraklı melahat noldu diye merakla kızların kapatıldığından habersiz aşağı indim falan bi kalabalık toplanmış. Merak ediyorum nolmuş. Ama çemberi delmek zor. Derken dedim açılın ben fizyopatoloji dersi aldım sgsnsbssb bunlar da açıldı o daha komikti dbdbd kızıldeniz öyle ayrılmamıştır ikiye o kadar diyim dbdbd derken bi baktım oğlanın kaş bildiğin yarılmış.. kemik falan görünüyo. Dediler naapalım. Dedim tükürün dbdbdb ay o başkanın bakışı geldi gözümün önüne dbvdbdn tamam birazdan tütün de bascaz dedi dbdnd sonra ünigfb üyeleri de beni yana yakıla arıyorlarmış. Oradaki işimin bittiğinden emin olduktan sonra yukarı çıktım. Bi posta da neredesin sen diye onlar örselemişti.. başıma bişi geldi sanmışlar.. canlarım benimm 🚬

Üst Alt