İşemek de aynı etkiyi yapıor diyolaaar
Kardeşm de egzama var, korkma üzerine iṣemedi, ama biri tavsiye etmişti bdjdjd
İşemek de aynı etkiyi yapıor diyolaaar
Sorma bunu öğrenene kadar bu çay niye hararetimizi almıyor diye düşündük'Çay harareti alır' sözünde bahsi geçen çay içtiğimiz çay değil; dere, akıntı anlamındaki çaydır.
Ama yine de bizim kadar kolay uyarılmıyorsunuz sanki, o 8000 sinir ucunun toplandığı yeri iyi tespit etmemiz gerekiyor 😂
Ben biliyorum ya genelde ıskalamam 🫢Evet, galiba hatunlar daha öğrenememiṣ yerini (((:
Rüya görmeyip huzurla uyumak gibisi yok bendeki gibi 😁Arkadaslar öldüğünü görüyor ben en fazla bi yerden düserken sicrayarak uyanıyorum.. hangimiz daha şanslı?? Dujsjss
8000 e çıkmak üzere daha 4000 deyim@SleepleSsS 2 katına çıktın mı?
Başlıkta adın geçtiği için sordum aslı var mı diye :d8000 e çıkmak üzere daha 4000 deyim
Ters köşeBaşlıkta adın geçtiği için sordum aslı var mı diye :d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.