Evetçok kalabalık mıydı
Evetçok kalabalık mıydı
umarım iyi vakit geçirmişsindir süreyyam. fırsatım olursa ben de gitmek istiyorum
GÜzeldi Biggiem.umarım iyi vakit geçirmişsindir süreyyam. fırsatım olursa ben de gitmek istiyorum
@gecegunduz sen imax izledin sanırım, nasıl hoşuna gitti mi?
17 Euro
Sevgiliyle su gibi akardı ;p3 Saaaat
Sevgiliyle su gibi akardı ;p
Bilgilendirme için teşekkürler.Biz de geçen hafta pazar günü @Aze
ile izledik.Harikaydı.
Say bakalım Nolan beyin üç filmini.. ünlü sinema gurmesi Aze hanım..Çok güzeldi... vizyona girmesini bekliyorduk zaten hemen gidip izledik @need ile. köpek sahnesinde ağlayacaktım... film uzun baya sıkılırım diye düşünenler olabilir ama öyle bir şey yok vakit nasıl geçiyor anlamıyorsun Nolan filmi olduğundan mıdır nedir...
Tek canımı sıkan şey robert pattinson nasıl bu kadar çirkin oldu ya yaş gidince... hayal kırıklığım....
Uff sen benim o yönlerimi nereden bileceksin.... seni tanımadan önce, yonetmenlerine göre ayırırdim filmleri oyle izlerdim, 8-9 saatlik shoah filmini izlemiş insandım...sonra ne oldu bilmiyorum ama seni tanıdıktan sonra hep cerezlik filmlere kaydim... nerede doğaüstü saçma sapan diziler filmler var oradayız seninle 🌹 dün de saplantı filmini izledim beğendim canım sen de izleSay bakalım Nolan beyin üç filmini.. ünlü sinema gurmesi Aze hanım..
Öyle bir yazmış ki, sanki bana mesleği film eleştirmeni ahahha
dedesi erzincanın çorak topraklarından çıkmış, eski yeşilcam oyuncularından...Say bakalım Nolan beyin üç filmini.. ünlü sinema gurmesi Aze hanım..
Öyle bir yazmış ki, sanki bana mesleği film eleştirmeni ahahha
Neresi çorak ya gayet yeşillikli...dedesi erzincanın çorak topraklarından çıkmış, eski yeşilcam oyuncularından...
en son ne zaman gittin cnm...anca biri ölecekte taziyeye gidilecek..Neresi çorak ya gayet yeşillikli...
İki sene oldu... cenaze içindi doğru... en azından memleketimi överken petrol var bizde demiyorum...en son ne zaman gittin cnm...anca biri ölecekte taziyeye gidilecek..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.