Sen mi kesiyorsun tavuğuTavuk kesmeye davet edildim bugün.
Sen mi kesiyorsun tavuğuTavuk kesmeye davet edildim bugün.
Sen mi kesiyorsun tavuğu
Ne biçim bi davetmiş buInsan ne bicim bir davetmis bu diye sorar.
Aksam yemegine felan davet edilmiyoruz sonucta.
Kuzenlerimin (hepsi erkek) halt yemesi.Ne biçim bi davetmiş bu
Erkek olmalarını belirtmen önemli,hepsi bi tavuk etmez yaniKuzenlerimin (hepsi erkek) halt yemesi.
Simdi söyle Nobody beycigim..
Simdi söyle Nobody beycigim..
Bu disil eril enerjiler hakkinda cok kafa patlatiyoruz ya son zamanlardaa...
Söyle bir seye denk geldim,tesadüfen oldu o da....
Lağğnnnn bu kadar basit miymis diye düsünüyorum....
Bilemedim
Brainstorming , iste böyle yapilir...Acaba Nohut suyunu fazla kaçıran kadın aşırı femnist, Horoz etini fazla yiyen adam da fazla maço olur mu?
Benim de aklıma bu geldi şimdi bak
Bana gizli şifreli mesaj atıyor. Duvarı terleten beni ne yapmazTam bu zamanlarda isonem MS sürdüğümüz camlı duvar terlemeye başlıyor. Termal ısı yalıtımlı boyası uygulanması gerekiyormuş. Kim uğraşacak ya. Usta bana elleme demişti 😀 peteği kapatıp nem alma cihazı çalıştırıyorum 🤪
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.