Aşkım senin akış niye beeyle
Gergin olabilirim yüksek testosteronla konuşuyorsun 🤪 her an saldırganlaşabilirim 😛Aşkım senin akış niye beeyle
Erkek yaaaaaaaaaaa 💋💋💋 vahşi Sheyy saldırgan kozalağımGergin olabilirim yüksek testosteronla konuşuyorsun 🤪 her an saldırganlaşabilirim 😛
Sen bi dene aşko . Bakalım işe yarıyor mu 😀O değilde somon balıkları ile hücre yenileme ve genleşme çıkmış işe yarıyor mu dersiniz 10 yaşıma dönsem 💅😘
Tırnaklarım bozulur reçelden daha pahalıSen bi dene aşko . Bakalım işe yarıyor mu 😀
Karadenize gel hayatını yaşa, senin dediklerin anca filmlerde olur hocammmYarin asiri yogun ve stresli bir gün beni bekliyor.
Uyusam hemen gelecek bir gün gibi bir his.
HEr seyden emekli olup, bi denize yakin kasabada insanlara ders vermek istiyorum.Kaygisiz gürültüsüz
Metaforu,Oxymoronu,felan anlatmak,onlarla puzzle yapmak felan.(seceneklerden bazilari)
Onlar da bana sicakligi ögretir,kim bilir.
Akdeniz sahilleri insani sakin diyorlar.
AKdenizin var bir dinginlik veren yani.
Hayal kurmak da mi yasak hocam?Şu bende ki vicdan beni tüketecek.
Karadenize gel hayatını yaşa, senin dediklerin anca filmlerde olur hocammm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.