Sevgili dostum hep gırıyorum okuyırum cıkıyorum bır seyler yazmak için cogu kezzaman olmuyor sayende vırseyler yazdım@simbat nerdesin abi aniden kayıpsın
sen nasılsın
Sevgili dostum hep gırıyorum okuyırum cıkıyorum bır seyler yazmak için cogu kezzaman olmuyor sayende vırseyler yazdım@simbat nerdesin abi aniden kayıpsın
Ahahahahahahaha zeki eğertaş videolarının komik metnini sen mi yazıyorsun?Ben bunu cevaplıyım . Erkek dediğinizsey ilk çaglardan kalma bır avcı yaratıktır avını avlayabilmek için sinsi planlar yapar hatta bır ayna bile tedarık edebilir ( butun erkekler bu kadar zeki olmaz ) ve fırsat kollamaya baslar avının etrafında dolanır (mini etegın acılacagı anı kollamaya baslar ) avının zayıf bır anını yakaladıgında mızragını (yanı aynasını ) avının en olumcul noktasına saplar.( Yanı etegın altına tutar ve işte avcı artık muzaffer bıri olarak kazandıgı zaferın mutlulugunu yasar.
Bu dadece ilkel duetulerı olan avcılar için gecerlidir toplayıcı erkekler daha cok ğzüm toplayıp sarap yapıp avını sarhos ettıgını sanır. Halbuki bir toplayıcı erkege avı izin vermediği sürece hiç bir sey yapamaz
Simbat cok hos geldin sen..Ben bunu cevaplıyım . Erkek dediğinizsey ilk çaglardan kalma bır avcı yaratıktır avını avlayabilmek için sinsi planlar yapar hatta bır ayna bile tedarık edebilir ( butun erkekler bu kadar zeki olmaz ) ve fırsat kollamaya baslar avının etrafında dolanır (mini etegın acılacagı anı kollamaya baslar ) avının zayıf bır anını yakaladıgında mızragını (yanı aynasını ) avının en olumcul noktasına saplar.( Yanı etegın altına tutar ve işte avcı artık muzaffer bıri olarak kazandıgı zaferın mutlulugunu yasar.
Bu dadece ilkel duetulerı olan avcılar için gecerlidir toplayıcı erkekler daha cok ğzüm toplayıp sarap yapıp avını sarhos ettıgını sanır. Halbuki bir toplayıcı erkege avı izin vermediği sürece hiç bir sey yapamaz
Öyle vir sey yapıyorsam o brn değilimdir ama kendıme de bur sormalıyım ben değilim ama kendim olabilirAhahahahahahaha zeki eğertaş videolarının komik metnini sen mi yazıyorsun?
Reca ederim bir ara ıssız bır yerde buluşup bu konunun toplum üzerındeki sosyolojik etkilerini içe vurumsal dışa gudumsel açıdan tartısabiliriz. Üzümde sıktım :)Simbat cok hos geldin sen..
Bu antropolojik, arkeolojik ve de hatta forensik analizin icin tsk ederiz
Hangi üzümü sktiniz?Reca ederim bir ara ıssız bır yerde buluşup bu konunun toplum üzerındeki sosyolojik etkilerini içe vurumsal dışa gudumsel açıdan tartısabiliriz. Üzümde sıktım :)
Anladim ki isimiz kirmiziya kaldi.Sıkılmış üzüm tabii ki öküzgözü mamul maddesi kırmızı sarap ...yanında gonca kırmızı gul 🌹 ile birlikte ve şebnem ferah sarkıları eşliğinde.
Sosyolojı diyorum ve akan sular durdun diyorum bu su daha cok mevzu kaldırır dahi diyorum
Aynalama mevzunun senın yorumunla nssıl görundugunu de merak etmekten kendimi alamıyorum.
Yani ne diyeceğini bilmiyorum . Kırmızı sarap için yazdıgın yorumu dionysos olsam bile kıskanırdım.Anladim ki isimiz kirmiziya kaldi.
Kan basincini simgeleyen renk olduguna göre uyari ve gideri var olabilir.
Arşimed gibi heureka! Diye ciglik atabilir miyiz, suyun neleri kaldirdigini gördükten sonra?
Aynanin potansiyeli sonsuz, karsi karsiya gelince..sanirim yüzeysel yorumlar ile isin bitecegini düsünmeyelim sevgili simbo.
Dikenli yollarda yürümek agir gelir ama söylemekte fayda var.ddd
Biraz abartmiyor musun aceba?.ddddddYani ne diyeceğini bilmiyorum . Kırmızı sarap için yazdıgın yorumu dionysos olsam bile kıskanırdım.
arşimedin de kulakları cınlasın..sutun neleri kaldırdıgını gördukten sonra çıglık atma fıkrıni cok begendım. :)
Hele ayna mevzuuna sonsuzluk acısından bakıs benı bitirdı buradan cok erdemli biri oldugun kanısına varmam cok kolay oldu.
Ayna ayna söyle bana varmı sureyya ile bir dıkenli yol bana :)
Exini hala takip mi ediyorsun :OInstama bugün takilanlardan bir anektod;
Exim 192 km ile radara yakalanmis..1400 euro para cezasi ödemis
Tabii benden sonra kafa kalmadi.dd
Bombos olmasam sana karsi, acirdim lan haline.d
3 ay ehliyet de gidecek puhahah
EvetExini hala takip mi ediyorsun :O
192 de iyiymiş hızlı ve Ex
![]()
Instama bugün takilanlardan bir anektod;
Instama bugün takilanlardan bir anektod;
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.