o ikizlermiymiş OHABazen ikizler burcu olmak istersin..
Dünya yaniyor, Trump dogum gününü kutlatiyor..
Anliyorum seni nunum.Bi an durup olaydaki asıl kötü ve şaşırılacak olan şeyi atlayıp burcuna şaşırdığımı farkettiğimdeki an burçlara nasıl önem verdiğimi bir kez daha anladım @Süreyya
Orası öyle bende bugün ister istemez sergimin başında sohbet muhabbet edip keyifli vakit geçirdim.Anliyorum seni nunum.
Dünyanin dengeye ihtiyaci var.
Bir yerde savas olur, baska yerde yeni düzülen kurallar icin sampanya patlatilir.
Bu asirlardir süren bir sistem.
Vicdan yapmaya gerek yok.
Bazi, hatta bircok seyi kontrol edemeyiz.
Karinca kararinca yerini belli edersin ama ümitsizlige kapilmak kadar kötü bir sey yok.
Hayat devam ediyor.
Yoksa???"Şeyinde sorun olan hep bizi buluyo..."
Gülmekten zor yazdim ayh aman
Her sey algi degil mi?Yoksa???![]()
Taa ilk çıktığında..Simdiki malleri önceki maillere benzemiyo.
Iki lafi bir araya getirip yazamiodu.sss
simdi ahenkimsi ve akici bir dil kullanio..
Sonuc; kesin Chatgpt..
Bazen, insan kafasindakilerini vizuel boyuta dökmeyi beceremez.Taa ilk çıktığında..
Dedim ki insanların işini elinden bile alıcak yapay zeka yok ya abartma dediler
hakikaten geldiğimiz nokta böyle hiç bir becerin olmadan shop makale sunum ödev video müzik söz beste herşey ya
Kesin haklısındır yani %1000
Yapay zeka benide heyecanlandırıyor ve kullanım alanlarını düşününce ürkütüyor da..Bazen, insan kafasindakilerini vizuel boyuta dökmeyi beceremez.
Yapay zeka yardimci oluyor bu probleme.
Resim olsun, metin olsun fark etmez.
Sahsen yapay zeka beni heycanlandiriyor..yok olacaksak insan türü olarak, en azindan kaliteli bir bicimde yok olalim.
Ha kötüye kullanan olmayacak mi?
Olacak tabii.
ama bu, insanlik tarihinin mim noktasiyla, dünden bugüne kadar yasadigi bir realite.
O maili yazan insan simdi anlasiliyor en azindan .ddd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.