bence de. hava şartları helvasını yemek için aşırı uygunken...Keşke hık diye ölüverse diyorum bazen
bence de. hava şartları helvasını yemek için aşırı uygunken...Keşke hık diye ölüverse diyorum bazen
Bir irmik olaydı şimdibence de. hava şartları helvasını yemek için aşırı uygunken...
Ben direkt stagedive yaparim. Emin misin? Pandispanya yanakli kiz?Balkon konusmasini @Xasthur yapsin Alice hanimcim.djdvykyn
Biz kürsü konusmasi yapalim .s.s
Sal kendini dostum...tutan olur elbet.dBen direkt stagedive yaparim. Emin misin? Pandispanya yanakli kiz?
Ekli dosyayı görüntüle 16785
Tesekkür ederim.@Süreyya hanımın avatarı ve rank rengi bu defa uyumlu olmuş. Size canlı şeyler yakışıyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.