Büyük keyiflendim şuan :)))Aman tanrım didim.
Büyük keyiflendim şuan :)))Aman tanrım didim.
Aşk olsun '))Büyük keyiflendim şuan :)))
tepkin güzeldi ne yapayım:))Aşk olsun '))
Bizede bakar mısınBugün kendime yeni bir Tarot destesi aldim..heycanliyim![]()
kim o ? oyalım gözünü ?Uykumu kaçıranların gözüne uyku verme Allahım
Gözü çıkassıcanın biri yaa 2 kuruşluk değeri yok 10 milyonluk havalar varkim o ? oyalım gözünü ?
o havada kapıdkai tofaşın tekerleğinde de var. boş ypamasın sibopGözü çıkassıcanın biri yaa 2 kuruşluk değeri yok 10 milyonluk havalar var
Gece gece canım poğaça çekti, hamur yoğurdum bu saatte anasını satiyim. Mayalanması pişmesi derken sabah olacak zaten.
Ben ve sonunu düşünmeden giriştiğim işler...
https://www.forumsal.org/konu/mutfakta-asciyim-celinci-challenge.4163/page-22#post-374365noldu o is? Foti atmamissin...
Keşke hık diye ölüverse diyorum bazeno havada kapıdkai tofaşın tekerleğinde de var. boş ypamasın sibop
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.