Salla gitsin, her ne oluyorsa olması gerektiği için oluyordur.Bilmiyom ki yorumların vardı
Konuya ne yazmam gerekiyor
O değilde şu derken napcam yanianlamadım lşidfömg
Anlayana...
Salla gitsin, her ne oluyorsa olması gerektiği için oluyordur.Bilmiyom ki yorumların vardı
Konuya ne yazmam gerekiyor
O değilde şu derken napcam yanianlamadım lşidfömg
hemen yapayım soğuk kahveyi içtim sıcağınıda içelim türk kahvesi mi@nunu gel kahve içelim.
Dümdüz, şu paketli iğrenç neskafelerden.hemen yapayım soğuk kahveyi içtim sıcağınıda içelim türk kahvesi mi
benim adam almış 1000 KG kıştan beri içiyoz... kafe işletiyoz sankiDümdüz, şu paketli iğrenç neskafelerden.
Yanlış ise üzerime alınmıyorum. ?
Niye?Yanlış ise üzerime alınmıyorum. ?
Yanlış nik yazdım dediniz.
Flora hanimi etiketlemistim ilk..Yanlış nik yazdım dediniz.
Karşılaştık: )
Hayır rast gelmedik , ama buraya geldik ne güzel.Flora hanimi etiketlemistim ilk..
Yanlis o idi..
Sıcaktan 2 gün önce aldığım şeftali komple küf kaplanmıştı..Mutfak iki gündür acayip kötü kokuyordu. Kaynağını bulamıyordum bir türlü. Patates çürümüş meğer.
Bu adam şimdi meydan dayağı haketmiyor mu ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.