koy 2 gece balkona sevme. akıllansınNotlarımı kemirmiş velet.
Kızamıyorummmmm...
Saniyesinde aşağı atlar.koy 2 gece balkona sevme. akıllansın
Medieval minvelde, hükümeti elestirmek...
Anlayan anlar, bana ne ya..
View: https://youtube.com/shorts/JygpSJvU5kU?feature=share
Pamuk prensesdeki kralice misin yoksa?Hemen dev kutuphanemin oldugu mahsene inip,acmak icin sagdan ucuncu sutunu iceri itip ortaya cikan samdani cevirip geciti actiktan sonra gizli buyulerin oldugu odama giriyorum. Tozlu bir kalin kitaba ufledikten sonra, kral bilmem kacinci ile ilgili efsaneleri okuyorum duvara taktigim meşalenin odayi belli belirsiz aydinlatmasiyla. D
Bari merlin de kajshsbbdbdPamuk prensesdeki kralice misin yoksa?
Büyücü seni
Bende arada bakıp bakıp çıkamıyorum çözemedim 🤭🤭Ben bu konuda napcam anlamadım bişede diyemedim en sonunda yazıyom ldkmnfg
ifşa olduk çık çık kaçalım lkjndmfsgBende arada bakıp bakıp çıkamıyorum çözemedim 🤭🤭
İhale bana kaldı ldjknfgO değil de @nunu hala mi çözemedin🤭 diyerek kaçtım.
Tamam yalnız birakmam seni. İkimizde anlamadık. Kim anlar çağrı yapalım.İhale bana kaldı ldjknfg
@döngüsel ne yazcaz bu konuda bizi aydınlatır mısınTamam yalnız birakmam seni. İkimizde anlamadık. Kim anlar çağrı yapalım.
Konu ne kızlar?@döngüsel ne yazcaz bu konuda bizi aydınlatır mısın![]()
Bilmiyom ki yorumların vardıKonu ne kızlar?
Bilirkişi niyetine seçtiniz de kendimi muhtar gibi hissettim şu an. (Vizyona bak.dd)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.