O tüm sokağın kedisi ya Jdjdjd uyumaya geliyor sadeceYarı zamanlı var ya onlardan yükle 🤣🤣🤣
Gelip gitmeli olanlar işte 🤣🤣🤣
O tüm sokağın kedisi ya Jdjdjd uyumaya geliyor sadeceYarı zamanlı var ya onlardan yükle 🤣🤣🤣
Gelip gitmeli olanlar işte 🤣🤣🤣
Vardiyalı mı bakıyonuz 🤣🤣🤣🤣O tüm sokağın kedisi ya Jdjdjd uyumaya geliyor sadece
Kafasına esince geliyor kime isterse onun evine gidiyor bazen 2 gün görmeyince endişeleniyoruz ne oldu bu kediye diyeVardiyalı mı bakıyonuz 🤣🤣🤣🤣
Şanslı kedi hee seveni çok Keşke her mahallede böyle olsa kuzum 🌸 🌸 🌸 🌸 🥰 🥰 🥰Kafasına esince geliyor kime isterse onun evine gidiyor bazen 2 gün görmeyince endişeleniyoruz ne oldu bu kediye diye
Kendini zorla sevdiriyor ya kafası ile iteklerken bizi geriye ittiriyor jfjx öyle kuvvetli sevgiye aç :dŞanslı kedi hee seveni çok Keşke her mahallede böyle olsa kuzum 🌸 🌸 🌸 🌸 🥰 🥰 🥰
ben o kadar sırnaşık kedidende bunalıyom kjndşfljkgfdKendini zorla sevdiriyor ya kafası ile iteklerken bizi geriye ittiriyor jfjx öyle kuvvetli sevgiye aç :d
Ben ilk kafasını seviyorum sonra çenesini sevdiriyor sonra göbeğini açiyor sonra poposunu dönüyor he yerini iyice sevdirip tekrar o beni seviyor ve bu hiç bitmiyor yaa yeter artık diyorsun en sonunda kızınca gidip içeride uyuyor
Kızıyor işte sinirlenince değişik bir miyavlaması var biri yanlişlikla kuyruğuna basmış gibiben o kadar sırnaşık kedidende bunalıyom kjndşfljkgfd
kaçasım geliyor![]()
HEr kedinin ne farklı farklı huyları var ya Valla enteresanKızıyor işte sinirlenince değişik bir miyavlaması var biri yanlişlikla kuyruğuna basmış gibi
ŞöyleBu hayatin normali nasildi ?
🤫hani : )
Duydum ama izlemiyorum..Haberlere yapistim resmen.
Bu hayatin normali nasildi ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.