Sersem gibiyim yine.
Ay lav yu beybi.... Kahve de işe yaramıyor. Bana aralıksız 24 saat uyku lazım. Tuvalete kalkmadan, saate bakmadan bir günü çöp etmem gerekiyor.
Uyumak istesen de kedi izin vermez nfdjAy lav yu beybi.... Kahve de işe yaramıyor. Bana aralıksız 24 saat uyku lazım. Tuvalete kalkmadan, saate bakmadan bir günü çöp etmem gerekiyor.
Evi bekliyoz sanki, ben uyutmayıp kendi uyuyor.Uyumak istesen de kedi izin vermez nfdj
Ben de artık hiç kedi yok 🚬 hunharca sevdim ve kaçtılar 🥺Sende kaç tane vardı @Chen?
Kedin varsa hiç huzurlu uykun yok ya jfxjjzEvi bekliyoz sanki, ben uyutmayıp kendi uyuyor.
Benimki kendini çok az sevdiriyor. Kış gelsin diye bekliyorum. Geçen kış minnaktı, geceleri kıvrılıp dibime yanaşıyordu. Bu kış bakalım sırnaşacak mı yine?Kedin varsa hiç huzurlu uykun yok ya jfxjjz
Ama bazen de yanına yatınca o mırr mırr sesleri ile çok rahat uyutuyorlar
Benimkiler hep sırnaşık kediydi zorla kendini sevdirmeye geliyordu ben de hunharca sevince bıktıBenimki kendini çok az sevdiriyor. Kış gelsin diye bekliyorum. Geçen kış minnaktı, geceleri kıvrılıp dibime yanaşıyordu. Bu kış bakalım sırnaşacak mı yine?
Kedi kedi anlatıyonuz foruma kedi atmıyonuz atında sevek yahuBenimkiler hep sırnaşık kediydi zorla kendini sevdirmeye geliyordu ben de hunharca sevince bıktı
Benim kedim yok kiKedi kedi anlatıyonuz foruma kedi atmıyonuz atında sevek yahu
İki pamuk gibi olak demi
Yarı zamanlı var ya onlardan yükle 🤣🤣🤣Benim kedim yok ki
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.