Normal mi yani chen hanım öyle yapması hak mı vereyim@Küboo hanımın bir sözü vardı şuralarda eğer 1 saat ilgilenmezseniz, kendisiyle ilgilenecek başkasını bulur diye ya da ona benzer bir sözdü
Aşırı güven size bunu asla yapmayacağı anlamına mı geliyor ?Benim de “aşırı güven” diye bir problemim var asla böyle şeyler düşünemiyorum 🌝
Elbette normal, siz yolu göstermiştiniz.Normal mi yani chen hanım öyle yapması hak mı vereyim
Salınca öyle oluyor demek çok haklısınız ne deyim kiElbette normal, siz yolu göstermiştiniz.
Alkolle yıkarsın şimdi senBu kalbi kırk tasla yıkayıp bende yoluna bakayım bari hep ben mi üzüleceğim
Etil alkol işe yarayabilir deneyimAlkolle yıkarsın şimdi sen![]()
Nişanlım olduysa zaten bunu aşmışız demektir benim için yani. İlişkiye başlarken kafasında karıyı kızı bitirmediğine emin değilsem zaten muhtemelen hayatımın “nişanlı” kontenjanında değildir. Böyle problemlerle dalgalanacak bir ilişki istemediğim için hep. Duygularından emin olmayan, sevmediği halde aşır rolu yapan insanlarla muhabbet etmeyi keseli çok oldu.Aşırı güven size bunu asla yapmayacağı anlamına mı geliyor ?
Kötü hissetmem için bir sebep daha
@Küboo hanımın bir sözü vardı şuralarda eğer 1 saat ilgilenmezseniz, kendisiyle ilgilenecek başkasını bulur diye ya da ona benzer bir sözdü
Hxjsjdke bir süre buna gülmekten birşey yazamayacağım sanırım. Çok afedersin @Ahu ama sen böyle üzücü şeyleri bu şekilde anlatırsan ben gülerim, ciddiye alamam kii 🥹Geçmişe mazi geleceğe niyazi mi demeliyim o halde.
Ne bilem beni çok severdi pörtlek gözlüm tontiğim derdi (balık etliyim) demek ki balina buldu severdi balık etlileri bugün onun için son kez içerim balkona geçer yakar sigaramı yolcularım ne yapayım artık.
Ben ağlarken siz gülün birileri mutlu olmak zorunda civciv hanım ne güzel gülüşünüz var buraya geldi kahkahanzHxjsjdke bir süre buna gülmekten birşey yazamayacağım sanırım. Çok afedersin @Ahu ama sen böyle üzücü şeyleri bu şekilde anlatırsan ben gülerim, ciddiye alamam kii 🥹
Siz farklı mısınız acaba yoksa sizde direkt pastahane mi varhem pastam dursun hem karnım doysun diyen erkek modeli alskjda
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.