Kendiniz de degisebiliyorsunuz ya belirli bir sure zarfinda.
Akif olan eskiniz CipraLex olarak değiştirilmiştirEski nick ime geri dönebilirmiyim?
CipraLex
H oEski nick ime geri dönebilirmiyim?
CipraLex
Hayırlı olsun h oho
HALK AĞZINDAN
ünlem
- uzaktan uzağa ya da öküze seslenme ünlemi.
-a-olan eskiniz @a olarak değiştirilmiştir fakat bu şekilde bildirimleri alabilir misiniz bilmiyorum çünkü etiketlenmiyorsunuz en az 3 karakter olmalı etiket içinNick: -a-
Talep: a
Sanırım imkanısızı istedim yine. Acun bey bi yardımcı olsanız?
-a-olan eskiniz @a olarak değiştirilmiştir fakat bu şekilde bildirimleri alabilir misiniz bilmiyorum çünkü etiketlenmiyorsunuz en az 3 karakter olmalı etiket için
@HolySpectre sihirli parmaklarını dokundurur musun @a ya
Nick: -a-
Talep: a
Sanırım imkanısızı istedim yine. Acun bey bi yardımcı olsanız?
Blackrose olan eski nickiniz @Cherry olarak değiştirilmiştirNickimi Cherry olarak degistirebilir misiniz ?
Blackrose olan eski nickiniz @Cherry olarak değiştirilmiştir
Keyfi Forumlar dilerim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.