Tema Editörü

Dikkat @Nephente arkadasımıza şimdiden gecmis olsun 🍀

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cherry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Sahibi
Geldin mi Batman: ) akşam uğrayacaksın sanıyordum, dayanamadım dimi: ))

Hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, sağolun eksik olmayın. Küçük bir kalp ameliyatı oldum ve bugün eve çıktım dinleniyorum. Dilerim ki hicbiriniz bu tarz bir şey yasamaz ve sağlıkli bir şekilde hayatınıza devam edersiniz.
Hepiniz çok sağolun gençler ;)

Hele hele gelişe bak canavar gibi: )) 😘
Geldim çünkü sıkıldım artık yatmaktan :)
Her şey bir tarafa iyi ki varsın @Cherry, ameliyat öncesinde sonrasında sürekli yanımda olduğun için, moral verdigin için, arayıp mesaj attigin için çok teşekkür ederim. Biliyorsun ne düşünüp hissediyorsan bende aynı şeyleri senin için düşünüp hissediyorum. Bu internet ortamının bana kazandırdığı en kıymetli şey sensin. Her zaman iyi ki tanımışım dedim senin için, hiç pişmanlık duymadım, bende yerin her zaman apayrı olacak, bu dünyada ne kadar güzellik varsa hepsi seninle olsun ;)

Konu Sahibi
Geldim çünkü sıkıldım artık yatmaktan :)
Her şey bir tarafa iyi ki varsın @Cherry, ameliyat öncesinde sonrasında sürekli yanımda olduğun için, moral verdigin için, arayıp mesaj attigin için çok teşekkür ederim. Biliyorsun ne düşünüp hissediyorsan bende aynı şeyleri senin için düşünüp hissediyorum. Bu internet ortamının bana kazandırdığı en kıymetli şey sensin. Her zaman iyi ki tanımışım dedim senin için, hiç pişmanlık duymadım, bende yerin her zaman apayrı olacak, bu dünyada ne kadar güzellik varsa hepsi seninle olsun ;)

Herzaman iyi günde olucak diye bişi yok: )
Aradım birde başını ağrıttım 🤣😂

Neyse ki dikişlerin patlamadındj: )

Geri