Yüzde 27 vergi dilimine girdik o yüzden çok kesiliyo.. söylenmez aslında böyle şeyler ama ne desem şimdi bilemedim .d
Bence de, sadece ben biliyorum.Sizi hic alakadar etmez.
DOktor kendi haline birakin dedi.Niye her şeyi sadece bu biliyor 🤦🏻
Benim mesleğim bu çünkü, her şeyi bilen adamım ben.Niye her şeyi sadece bu biliyor 🤦🏻
Inanmiyorum böyle gec oldu bahanelerine.iş, para mühim değil ama şu hayatta en imrendiğim şey bir meslek sahibi olmak. ama öyle hizmet sektöründe genel geçer bir şeyden bahsetmiyorum. usta-çırak ilişkisinden yıllara yayılan bir meslek erbabı olmak. (olunamadı)
sanırım artık yaş geçti ve hedef tamamen hayatta kalmaya dönük zaruri ihtiyacların karşılanması üzerine.
soruya gelirsek milyonlarca insanın beden gücüne dayalı düşük ücretlerle sömürüldüğü bir ülkede, doğrusu maaşı dillendirmekten ar ederim.
Lan adam 30 yaşında, tornavida, çekiç getir ibine diyecekler.. lafı nasıl kaldırsın, çırak olarak başlayacak.Inanmiyorum böyle gec oldu bahanelerine.
Tevazü sahibi adamdir..Lan adam 30 yaşında, tornavida, çekiç getir ibine diyecekler.. lafı nasıl kaldırsın, çırak olarak başlayacak.
ben inanıyorum. reel gerceğine bakalım o zaman. bağımsız bir hayat sürmüyorum. çalışan bir ev genciyim ve aileye bakmakla yükümlü hissediyorum kendimi. ülkede herhangi bir mesleğin çıraklık ücreti bir çok alanda asgari ücret denilen en düşük aylık ücretten bile daha düşük oluyor. haliyle en fazla mütevazı bireysel ihtiyaçlarımı karşılamada yetecektir bu. ustalaşma ve dolgun maaş kazanma sürecine değin bakmakla mükellef olduklarıma bir katkım olmayacak ve bu durum haliyle psikolojik olarak dogrudan etkileyecektir.Inanmiyorum böyle gec oldu bahanelerine.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.