Ne kadar akıllı olduğunu öğrenmek için elmalardan birini seçin

Cherry

Elmas Üye
4 - Yeşil Elma

Gerçek hayatta ekşi tadıyla bilinen yeşil elma, bu görselde ise eğlenceli karakterleri yansıtıyor. Yüksek zekanın yanı sıra güçlü sezgileri belirten bu seçenek, lider karakterli insanların her zaman ilk tercihi olmakta. Değişikliklere nasıl tepki verileceği ve çevredeki insanları örgütleme becerisi, en iyi olduğunuz yönler olarak öne çıkmakta.

Cherry

Elmas Üye
1 - Kırmızı Elma

Sulu ve olgun kırmızı elma, çoğunlukla zeki ve gelişmiş karaktere sahip insanlar tarafından tercih edilmekte. Görselin ilk sırasında yer alması ve normal şartlarda en sık tüketilen elma olması nedeniyle bu seçeneği göz ardı edenlerin aksine, ilk elmayı seçenler için gösterişsiz ve sade bir hayat arayışında oldukları söylenebilir.

Farklı olanın ve denenmemişin peşinde koşmaktansa, sizi mutlu edecek ve huzurlu hissedebileceğiniz tercihlerin yanında durmayı daha mantıklı buluyorsunuz. Karakterinizi yansıtan en önemli özellik ise yalanlardan hoşlanmamanız ve size karşı her zaman açık bir iletişim yürütülmesini arzulamanızdır.

Nobody

Teknik Admin
4 - Yeşil Elma

Gerçek hayatta ekşi tadıyla bilinen yeşil elma, bu görselde ise eğlenceli karakterleri yansıtıyor. Yüksek zekanın yanı sıra güçlü sezgileri belirten bu seçenek, lider karakterli insanların her zaman ilk tercihi olmakta. Değişikliklere nasıl tepki verileceği ve çevredeki insanları örgütleme becerisi, en iyi olduğunuz yönler olarak öne çıkmakta.
Tam aslan burcu seçimi @ZeL görüyorsun lkajsd

Nobody

Teknik Admin
@Cherry hepsini okudum sanırım elma seçenlerin hiç biri gerzekalı değil :dusun:
Herkes mutlu :gtrip:

Cherry

Elmas Üye
@Cherry hepsini okudum sanırım elma seçenlerin hiç biri gerzekalı değil :dusun:
Herkes mutlu :gtrip:

eglencesine olsun ; )

bence Soru ve secenek zekalikla bir ilgisi oldugunu düsünmüyorum, yani o kadarda degil : )

en azindna kim hangi elmayi tercih edior felan diye görebildik diyelim: )

Xasthur

Yönetici
@Lavinia @Xasthur @Piraye @Frenk @forumtutkunu

3 - Kırmızı-Sarı Elma

İki farklı rengin iç içe geçtiği bu elmayı tercih edenler, karakter özelliklerinde de farklı kalıpları bir arada tutuyor. Hayata siyah ya da beyaz bakanların aksine gri renklerin de olduğunu kabul ediyorsunuz. Hoşlanılmayan durumlardan bile pozitif detaylar yakalayabilmeniz zaman zaman çevreniz tarafından eleştirilse de tarafsız davranılması gereken durumlarda ilk başvurulan isim her zaman siz olacaksınız.
Ben dedim kesin bisi cikacak diye. Hepimiz polyanna ciktik jajsbhd

Üst Alt