Nasıl istiyorsunuz

forumtutkunu

Elmas Üye
Nasıl istiyorsunuz, istiyor musunuz? Dua ediyor musunuz:honk: konuştuklarınıza dikkat eder misiniz.. hadi beni aydınlatın lütfen biraz :honk:

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
valla sayın kankam çok istiyorum öncelikle , bu biraz şımarık bi tavrır olabilir tabi.
dua konusu karışık biraz
konuştuklarıma dikkat ediyorum diye düşünüyorum en azından bununla alakalı bi gayretim var

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Başlığa bakınca çok şey düşündürdü istemiyorum kendi geliyor

Efendim Allah Taâlâ bir şeyi istetiyorsa, muhakkak verecektir. Buna ne şüphe? Gün gelir, en inançsız, kalbi firâk günümüzde bir bakarız ki el açmışız ve o münâcatımız gerçekleştiğinde, işte Allah'a mahcub kalırız.

Hacı Mastor kimliğimden çıkarak bir başka cevap daha vereyim. Tabisiki bir de Allah'tan değil kulundan istemek vardır. Kuldan bir şey isterken önemli olan husus, bir şey isteyeceğimiz o kişi verelli mi? Verelli olmak, yâni işte, vermekten çekinmeyen, vermeyi seven, verici, gönlübol.

Bence biraz açık olmalıyızdır. -Hanımefendi affınıza mağrûren, hayât kısa ölüm ânî, bir kere verseniz ne olur yâni...

Meselâ 1967 senesinden kalma SES dergisinin bir sayısı varmış kitaplığında, verse bir bakıp okuyup vereceğim zaten ama vermiyormuş meselâ, ne pinti yav.

forumtutkunu

Elmas Üye
Nasıl olduruyorsunuz gibi sormuştum aslında 😀 kafam karışıkmış 😀 öyle bir soru başlığıda açmış olabilirim 😀

Son düzenleme:

Era

𝖄𝖚𝖟𝖚𝖐𝖑𝖊𝖗𝖎𝖓 𝕰𝖋𝖊𝖓𝖉𝖎𝖘𝖎
Bronz Üye
İnançla inançsızlık arasında gidip gelen birisiyim. Ama bazen ağzında çıkan laf fermanın oluyor. Artık ilahi bir güç mü demeliyiz yoksa evrenin enerjisi mi orası tartışılır.

forumtutkunu

Elmas Üye
İnançla inançsızlık arasında gidip gelen birisiyim. Ama bazen ağzında çıkan laf fermanın oluyor. Artık ilahi bir güç mü demeliyiz yoksa evrenin enerjisi mi orası tartışılır.
Kendi kendimize ediyoruz. İç sesimizi değiştirmeliyiz 😄 insanlar zaten kibar olmalıydılar, özgüven sarsmakta üstlerine yok 😀

• Beğen
Tepkiler: Era
Üst Alt
🎧 DJ Paneli