Şu konuya da bir adam akıllı cevap veren olmadı ya 🚬
Forumda her konunun uzmanı var bir buna uzman bulamadık
Armin kim. D bildigim bir armin var oda shingeki no kyojin animesinde bir asker.
Allah affetsin aklıma çok fena bişey geldi ama söyleyememAkşama ev boş (: atım olmak istermisin (:
(: Seyislik dersi içinAllah affetsin aklıma çok fena bişey geldi ama söyleyemem
![]()
Söyleyin artık bir şeyi de yaAllah affetsin aklıma çok fena bişey geldi ama söyleyemem
![]()
Ben pek girmiyordum dostum. Demeteri bile yeni gordum.senelerdir gelip giderim foruma aşk olsun animeci.
Yeni geldi zaten eskiden gelip yazmıyordu demeter @AsteriX bişi yaptiBen pek girmiyordum dostum. Demeteri bile yeni gordum.
Ben pek girmiyordum dostum. Demeteri bile yeni gordum.
Vahşi cazibem onu buraya çekti desene 🤪Yeni geldi zaten eskiden gelip yazmıyordu demeter @AsteriX bişi yapti
Büyük aşklar filan diye başlardım ama erkekmişVahşi cazibem onu buraya çekti desene 🤪
Erkek değilim demişti az önce ama sonumuz hayrolsun 🤣Büyük aşklar filan diye başlardım ama erkekmiş
Sen de mi erkektin😅doğrudur zaten ben de Raison Detre ye geri dönüm diyorum kadın sanıyorlar mk
Evet az önce de erkek gibi gelmiştiErkek değilim demişti az önce ama sonumuz hayrolsun 🤣
Erkek değilim demişti az önce ama sonumuz hayrolsun 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.