İşte bizim de çalışma mantığımız bu. Eğer nasıl yapılmadığından emin olabilirsek, nasıl yapıldığını bulmak daha kolay olacağını düşünüyoruz.Evet dokuz sayfa boyunca nasıl cilve yapılmaz onu gördük.
İşte bizim de çalışma mantığımız bu. Eğer nasıl yapılmadığından emin olabilirsek, nasıl yapıldığını bulmak daha kolay olacağını düşünüyoruz.
Sen öğretEvet dokuz sayfa boyunca nasıl cilve yapılmaz onu gördük.
Adam bence gayet tatlı 🤗
E yapılmazı gördüyseniz yapılırı anlatın öğrenelim diye yazarlar...Evet dokuz sayfa boyunca nasıl cilve yapılmaz onu gördük.
Nerde? Ben görmek de eksik kalmışımAdam bence gayet tatlı 🤗
Bir çok kadından daha güzel dans ediyor. 😳😳
Olabilir, siz beğeniyorsanız zevkinize dil uzatacak halimiz yok. Tatlı tatlı izleyin adamcığı 😂🙂Adam bence gayet tatlı 🤗
Bir çok kadından daha güzel dans ediyor. 😳😳
Öyle bir yazdın ki @Armin in dans eden kıvrımlı kızı aklıma geldi.E yapinda bi cilve gorek yav
Armin kim. D bildigim bir armin var oda shingeki no kyojin animesinde bir asker.Öyle bir yazdın ki @Armin in dans eden kıvrımlı kızı aklıma geldi.
Luffye neden aşık olmuş prenses la söylemedin hatırlamıyomArmin kim. D bildigim bir armin var oda shingeki no kyojin animesinde bir asker.
Bir tek onu tasa ceviremedigi icin. Kalbinde biraz bile kotuluk ya da aklinda kararsizlik olanlar tasa donusur. O zamana kadar gordugu tum erkeklerin ic dunyasini bildigi icin ilk defa tasa donusturemedigi birine asik olması muhtemel oldugundan :) gerci bizim salak luffy hala anlamadi ama djdjjdodkdjjdjdLuffye neden aşık olmuş prenses la söylemedin hatırlamıyom
@Armin i bende tanımıyorum. Arada bi esiyor gidiyor. Giderken kıvrım bıraktı ordan hatırlıyorum.Armin kim. D bildigim bir armin var oda shingeki no kyojin animesinde bir asker.
Unutmuşum ben evet şimdi hatırladım. 🤷🤷🤷Bir tek onu tasa ceviremedigi icin. Kalbinde biraz bile kotuluk ya da aklinda kararsizlik olanlar tasa donusur. O zamana kadar gordugu tum erkeklerin ic dunyasini bildigi icin ilk defa tasa donusturemedigi birine asik olması muhtemel oldugundan :) gerci bizim salak luffy hala anlamadi ama djdjjdodkdjjdjd
Valla hepsi aklimda benim 3 kere bastan baslayip guncele geldim benUnutmuşum ben evet şimdi hatırladım. 🤷🤷🤷
Doğru ya nasıl unuttum 3 4 yıldır bölüm bekliyom kim bilir ne zaman izledim
Baştan mı başlasak izlesek bilgiler tazelense ya ne diyorsun 🤣🤣🤣
Ay çok ağlarım kim ağlayacak şimdi 🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.