Çünkü biz dünyaya erkeği yemeye geldikSiz kadınsınız erkeğin parasını napcaksınız?
Çünkü biz dünyaya erkeği yemeye geldikSiz kadınsınız erkeğin parasını napcaksınız?
kaç kisiyi yedin reyizzz fhdhdbdhabdÇünkü biz dünyaya erkeği yemeye geldik
Daha siftah olmadı zeytinli açmamkaç kisiyi yedin reyizzz fhdhdbdhabd
kuru kuru yeme bulunca haber ver ıslatalım xudbdbdjwBaşlıcaz Bi yerden
@-a- ya yanaşın gizli zenginkuru kuru yeme bulunca haber ver ıslatalım xudbdbdjw
DoğruKadınların tek amacı bu durumda para harcamak erkeği bitirmek oluyor
Doğru söze lafımız yok erkek de yedirmesin
HiççDoğru söze lafımız yok erkek de yedirmesin
olm ben niye yanaşıyorum tovbe tovbe gjdbd dixbsbdbd@-a- ya yanaşın gizli zengin
Ali ağaoğlu kendisinden 45 yaş küçük manitası ile gezerken kızın tek amaçı ne olabilir ki.
Yok açıklama yaptım ben dikkatli okuyun. Yaklaşmayın yakarım kendimi sabahki Kayseri'li gibi.@-a- ya yanaşın gizli zengin
Dünyayı yöneten sayılı zenginlerden biri forumda ama ifşa etmeyelim biz yiyelim onuolm ben niye yanaşıyorum tovbe tovbe gjdbd dixbsbdbd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.