Teşekkürler canım😘Nice mutlu yıllar.![]()
Kuboşum güzel temennilerin için çok teşekkür ederim canım 😘Sevgili @Kürt Kedisi tam diyorum ufacik kiz daha, bir bakiyorum koskoca bir kadin ❤️ kac yasinda olursan ol, her yasin güzel gecsin, nice mutlu yillar diliyorum canim, her daim güzel süprizlerle dolu anlar yasaman dilegi ile 🎁🎉
Ağzından bal damlıyor canım haha sene başında seninle görüşürüz bir Ocaklı Kürt 😁Selam
Doğum kutlu olsun dicem de bizim oralarda pek nadir kutlanan birşey bu
O yüzden naber nasılsın diyeyim sana ve Kalk çay koy ;d
Sen de yaşlandın gittin buralarda
Selam
Doğum kutlu olsun dicem de bizim oralarda pek nadir kutlanan birşey bu
O yüzden naber nasılsın diyeyim sana ve Kalk çay koy ;d
Sen de yaşlandın gittin buralarda
Bizimkilerin doğru yaptığı iki şeyAğzından bal damlıyor canım haha sene başında seninle görüşürüz bir Ocaklı Kürt 😁
Nezaket bizim komşu onuda çağıralım ;dcok nezaketli olmus ; )) düzeltmek lazim bunu ..
He canim he ddBizimkilerin doğru yaptığı iki şey
Birincisi ……
İkincisi doğduğum ay
Yani o bir ocaklı olanlardan değilim
Bu arada hâlâ çok genc ve guzelim çatla patla d💃🏻Sen de yaşlandın gittin buralarda
Ondan zaten şüphe eden kişi aklını başında değil cebinde taşıyordur.Bu arada hâlâ çok genc ve guzelim çatla patla d💃🏻
Sonunda beddua etmeseydin iyidi dd teşekkürler canım 😘Ondan zaten şüphe eden kişi aklını başında değil cebinde taşıyordur.
Güzelliğine ve gençliğine nazar değmesin
Güzel yüzün hep gülsün sevdiklerinle
Seni sevmeyenin ocağında incir ağacı çıksın
Daha me diyim
Göz dağı verdim birazSonunda beddua etmeseydin iyidi dd teşekkürler canım 😘
Sen diyorsan doğrudurU dönüsü derlerdi burda gerci ama : )

sihirli peri tozu bıraktım dileğin olsun diyeİçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.