Bebeğim sabret. İlk doğumundan sonra saçını başını yol. Şimdi hamilesin sakin kal.Hmm çok matrak ya.
Bana esimin ailesi kurban olsun o zaman
Ben bile boyle yüzümü asmadım . 3 senedeki tüm ailevi etkinlikte 😆
kız kardeşi de saçma sapan sebeblerden dolayi geçen cuma kapımı tekmelesin gitsin.
Görumcek😀😂🤣😅😃
Al işteBebeğim sabret. İlk doğumundan sonra saçını başını yol. Şimdi hamilesin sakin kal.
Bebeğim sabret. İlk doğumundan sonra saçını başını yol. Şimdi hamilesin sakin kal.
Sakin kalmaya çalışıyorum.
Ama yaptığı çok ayıptı .
Bir tane tek gelinim tek yengesiyim .
Yaptığına bak .
Tartışma konusu ise ta esimle benim nişanlılık pandemi döneminde ben şunu bunu aldırmışım istetmisim. Giysi elbise alim satım alışveriş klasik konular yani
Ama gelenek bu almasak alamayabiliriz diyebilirlerdi gene halden anlar saygı duyardım. 😃
KıskanıyorBana fırsatçı dedi haksızlık.
Ben öyle birisi değilim .
Bunu şimdilik arada bi canım bi şeyler istiyor . As eriyorum acısını bu halden çıkarmaya çalışıyorum.
😃😀😄
Doğurunca da aynen naza devam 🤣
Kolundan tutup, kapıya kadar yolu göster
Çok uygun olmuş benceGörüşmüyoruz 1 hafta oldu.
Görüşmüyoruz 1 hafta oldu.
@seda28 , ben senin yerinde olsam inan bana.
hic umrumda degil haraketlerinden sonra otururum , elimdeki elmaya bi isirik atarim ; ))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.