Kızım olabilirsin 💕@Chen beni ailenize evlatlık alır mısınız? 😂
Mtfakta aşçı, sokakta beyfendi, salonda kekoyum.
Ekli dosyayı görüntüle 10077
Ekli dosyayı görüntüle 10078
Ekli dosyayı görüntüle 10079
Ekli dosyayı görüntüle 10080
Ekli dosyayı görüntüle 10081
Ekli dosyayı görüntüle 10082
Rakibim çıktı, işler şimdiden sonra fena kızışacak...Mtfakta aşçı, sokakta beyfendi, salonda kekoyum.
Ekli dosyayı görüntüle 10077
Ekli dosyayı görüntüle 10078
Ekli dosyayı görüntüle 10079
Ekli dosyayı görüntüle 10080
Ekli dosyayı görüntüle 10081
Rakibim çıktı, işler şimdiden sonra fena kızışacak...
Buralar kan kokacak @Eru
🔫
Kahretmesinnn şu tabancası varmış
Ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar
Hepsini kendinnn mi yaptin??? 😳😳😳 ellerime saglik, masallah .pp
Sıradaki tarifini bekliyorum mini pizzalar da çok güzel görünüyorAhahha.ben yemekten anlamam. Sadece hamur işi ve fırın yemeklerine meraklıyım. Eline su dökemem korkma. Veya daha doğru tabirle, eline su tabancasıyla ateş edemem.
Çok teşekkür ederim.
Valla kendim yaptım sanki. Öyle hatırlıyorum.
Aynen ellerine sağlık.![]()
Sıradaki tarifini bekliyorum mini pizzalar da çok güzel görünüyor
Çok kan akacaktı ama normal silah emojisi yoktu su tabancası çıktı jfkdk
Kan akacakken suyu çıktı :d
Vaktin olduğunda bekliyorum beni etiketlemeyi unutmaVakit olsa da yapıp paylaşsam keşke valla.
Fazla sulandırmamak lazım bir yerde. Nimet bu sonuçta.![]()
KesinlikleVaktin olduğunda bekliyorum beni etiketlemeyi unutma
Su tabancamla bekliyor olacağım
Künefeye ne dersin? Bol fıstıklıKesinlikle
O zaman suya karşı mukavemetli bir yemek seçmem lazım. Ben bunu bir düşüneyim.![]()
Fıstık işlerini yemek haricinde seviyorum ben.Künefeye ne dersin? Bol fıstıklı
Anladım. Sen ve fıstık birleşince künefe oluyorsunuz :dFıstık işlerini yemek haricinde seviyorum ben.
Tatlıda bir iddiam yok. Çünkü neden? İhtiyacım yok. Çünküsü niye? Ben tatlıyım zaten![]()
Anladım. Sen ve fıstık birleşince künefe oluyorsunuz :d
Daha iyi anlatılamazdı.
![]()
işte benim kafayı toparlıcak ortam.
![]()
Valla evi diziyi bilmiyorum hiç izlemedim. Listemde var da elim gitmiyor bir türlüAma tam bu ev olmali, L&M bir tutkudur........ 🥰
Olur çiçeğim her türlü mutfakta yaptığın el emeği kabullight yemekler kabul oluyor mu![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.