Tabii ki söylemeyecek...Velevki Bana Böyle Bişeyden Bahsetmedi .
Bunlar sır içeri girince öğreniyorsun
Tabii ki söylemeyecek...Velevki Bana Böyle Bişeyden Bahsetmedi .
Bende öyle bi iş için geldim kaldım 😹 😹Velevki Bana Böyle Bişeyden Bahsetmedi .
Anladım..Hayırlısı Demek İsterdim de MalesefTabii ki söylemeyecek...
Bunlar sır içeri girince öğreniyorsun
Oda Senin Seçimin Demek Ki (:Bende öyle bi iş için geldim kaldım 😹 😹
Seçimim değildi. ☺️Oda Senin Seçimin Demek Ki (:
Bahsetmeye gerek duymadım :)Velevki Bana Böyle Bişeyden Bahsetmedi .
Kandırıldım Gibi .Birde Kafam Yandı Her Yerden Bildirim .Bahsetmeye gerek duymadım :)
Efenim sizi kandırmak ne mümkün Aslan burcuymuşsunuz mümkünatı yokKandırıldım Gibi .Birde Kafam Yandı Her Yerden Bildirim .
Seni seçtik pikaçuu. ))Kandırıldım Gibi .Birde Kafam Yandı Her Yerden Bildirim .
Olayı Açarsak @Chen Bana Hosgeldin Yazıp Üyeliğimi Onaylamadı .Seni seçtik pikaçuu. ))
Ya ben ve seni kandırmak aşk olsun kalbim kırıldı![]()
Peh Haspamİyi tarafından bakmak lazım en azında hoş geldin dedim @velevki en sevdiğim arkadaşim gelecek yarenlik edin demese hg demezdim fjdj
Canım çiçeğim :*İyi tarafından bakmak lazım en azında hoş geldin dedim @velevki en sevdiğim arkadaşim gelecek yarenlik edin demese hg demezdim fjdj
Aferin (:Paylaşılan müzikleri aşağıdan yukarı gözüme kestirip dinliyorum
@Myblood'un müzik seçimleri enfestir,çok seveceğini düşünüyorumPaylaşılan müzikleri aşağıdan yukarı gözüme kestirip dinliyorum
Latife@Myblood'un müzik seçimleri enfestir,çok seveceğini düşünüyorum
View: https://www.instagram.com/reel/Cu1x77nK95I/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Deneyeceğim şurada dursun 🤣
Cedric in tariflerini değil mi kfkxkxkPsikolojim nasil bozulduysa, baska bisey bekliyordum @Chen
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.