Cat hanım ne diyorsunuz 🤣🤣🤣Psikolojim nasil bozulduysa, baska bisey bekliyordum @Chen
Cat hanım ne diyorsunuz 🤣🤣🤣Psikolojim nasil bozulduysa, baska bisey bekliyordum @Chen
Cat hanım ne diyorsunuz 🤣🤣🤣
Çok saftirik hissediyorum aklımın hiç bir ucundan uzağından bir şek geçmemişt oysa cidden denicem ya 🤣🤣🤣Sus sus, karistirma 🤣🤣🤣🤣
Çok saftirik hissediyorum aklımın hiç bir ucundan uzağından bir şek geçmemişt oysa cidden denicem ya 🤣🤣🤣
Üzeri yumurta
normal pilav düşün içine salam sosis mısır havuç bezelye ne istiyorsan doğrayıp pişiriyorsun.Üzeri yumurta
Bir de lapalaşmış pirinci presleyip kızartıyorlar öyle bir şey mi acaba
Yumurta arası yumurta mı yoksa fjdj
Ama içinde bir sürü sey var ya
yani sen ne seversen onu koyuyon hepsini birden koymak zorunda değilsinAma içinde bir sürü sey var ya
Tatları karişmiyor mu birbirine
Düşünmem lazım fazla karişik içerikler riskli olabiliyor çiçeğimyani sen ne seversen onu koyuyon hepsini birden koymak zorunda değilsin
Mesela bezelye havuç mısırlı pilav ilede oluyor gibi
Ben pakistan yemekleri gibi yemek yapıyom bazen baharat karmaşa severim lkşmdfgDüşünmem lazım fazla karişik içerikler riskli olabiliyor çiçeğim
Çok güzel görünüyor kuzum ellerine emeğne sağlık
Waooo ellerine sağlık çiçeğim 💋💋Ekli dosyayı görüntüle 9269
Nunu'nun Taze Fasulye Tarifi
4 kşilik
1 kg Taze fasulye
3 orta boy soğan
2 dolmalık biber
5 domates
2 diş sarımsak
2 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı tuz
1 yemek kaşığı toz kırmızı biber
1 tatlı kaşığı pul biber
Yarım çay bardağı su
zeytinyağı - ben riviera kullandım.
Fasulyelerin yanlarını soyacakla temizliyoruz. Bu olmazsa olmazım.
Önce soğan sonra biberler sonra taze fasulye ve domates uzun uzun doğranıp sırasıyla Tencereye alınır.
Sarımsak ezilip üzerine konur. baharatlar eklenir. Önce yüksek ateşte 5 6 dk sonra kısık ateşte pişene kadar.
Afiyet olsun.
Kız yaz günü üşenmiyon mu helal olsun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.