Afiyet olsun güzel görünüyor :)Ekli dosyayı görüntüle 7287
Arada kendimi simartiriimmm
Not: sarimsak güzel lezzet vermedi jdjsjd kimin fikriyidi hic bilmiorunshksjs
Harika görünüyor eline sağlıkEkli dosyayı görüntüle 7287
Arada kendimi simartiriimmm
Not: sarimsak güzel lezzet vermedi jdjsjd kimin fikriyidi hic bilmiorunshksjs
Ellerine sağlık çiçeğim firin yemekleri güzel olurhttps://resimupload.org/r/7AcU9x
En kolay akşam yemeklerinden biri ☺️
0 yağ sadece tavuğun yağı ile pişecek
Sebze size kalmış ben sarımsak soğan eklemedim.
1 tatlı kaşığı köri
2 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
Bayadır pişirmemiştim umarım güzel olur.
Valla güzel olur olmaz bilmemEllerine sağlık çiçeğim firin yemekleri güzel olur
Valla güzel olur olmaz bilmem
geçen döküm ızgara tavasında yağsız yaptım ocakta ocak yerler mermerler tezgah her yer battı. Duman çıktı ev koktu falan
İsterse kötü olsun 🤣🤣🤣
Tavuklar ızgara gibi oldu gayet lezzetliydi ama çok duman oldu ben 0 yağ ile pişirdim. Ha yağda koysan zaten dökümde yapmanın bir anlamı kalır mı bilmiyorum.Döküm tava lezzetli yapıyor muṣ, doğru mu?
Tavuklar ızgara gibi oldu gayet lezzetliydi ama çok duman oldu ben 0 yağ ile pişirdim. Ha yağda koysan zaten dökümde yapmanın bir anlamı kalır mı bilmiyorum.
Ev battı valla deymez git mangal yap daha iyi 🤣🤣🤣
Mangalı işte adama kitlicen.Hep kadına iṣ 🙃
Mangalı işte adama kitlicen.
Sen yapınca çok güzel oluyo dicen vercen gazı 🤣🤣🤣 sende oturup piknik masasında salata doğrucan ohhh 🤣🤣🤣
Bunu halam yapardı. Birde böreğini. Çok severim.ISPANAK KÖKÜ ÇORBASI
Ekli dosyayı görüntüle 7534
MALZEMELER
Terbiyesi için:
- 1/2 kg ıspanağın kök kısımları
- 1 adet küçük boy soğan
- 2 çorba kaşığı zeytinyağı
- 5 su bardağı sıcak su
Soğanı küçük küp şeklinde doğrayıp, pembeleşene dek zeytinyağında soteleyin. Ispanak köklerini ilave edip, bir-iki çevirin. Sıcak su ekleyip, tencerenin kapağı kapalı olarak 10-15 dakika pişmeye bırakın. Terbiye için un, yumurta sarısı, yoğurt ve dövülmüş sarmısağı bir kapta çırpın. Çorbanın suyundan 1 çorba kepçesi alıp unlu karışıma ilave edin ve iyice çırpın. Daha sonra sürekli karıştırarak yeniden ocaktaki çorbaya dökün. Ağır ateşte sürekli karıştırarak 5 dakika pişirin.
- 2 çorba kaşığı un,
- 1 adet yumurta sarısı
- 2 çorba kaşığı yoğurt,
- 1 diş sarmısak (tercihen)
Ben çok severek yaparım bu çorbayı yaprakları ile makarna yapmıştım saplarını ayırmıştım ıspanakların şimdi bugün çorba yapıcam. Üzerine tereyağı pulbiler falan yapabilirsiniz ben tercih etmiyorum.
Böreğini bende çok severim valla ama o ıspanakları yıkamakBunu halam yapardı. Birde böreğini. Çok severim.
Ben karbonatlı yada sirkeli suyu koyuyorum sonra unutuyorum. Zavallı ıspanaklar kendinden geçmiş bir şekilde bana isyan ediyorlar. O konuda çok beceriksizim.Böreğini bende çok severim valla ama o ıspanakları yıkamakzulum
![]()
Olsun olsun bakarız biz sen yine de atyaptığım poğçaları foti çekip hepinize meydan okumak isterdim ama atamam alt kısımları 1,2,3 tık fazla pişti utanıyorum :S
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.