Sen de isterdin uykunu bölen seksi bir kadın sesi olsun. Uyuyor muydun bebeğim kıyamaaaaam koşa koşa geliyorum, ben seni uyuturum desin... Ama olmadıne zaman uyusam o zaman aramayı başarıyorlar , tebrikler arkadaşlar çok başarılısınız.
yok ya o da oluyor şimdi hakkını yiyemem ama uykunun ortasından seksten bahsetmek cok yersiz , uyanmami beklesin kacmiyorum ya , hayret bisey .Sen de isterdin uykunu bölen seksi bir kadın sesi olsun. Uyuyor muydun bebeğim kıyamaaaaam koşa koşa geliyorum, ben seni uyuturum desin... Ama olmadı
Bunda sonra elazig agizyla arayacagim 😂Geçen vodafone yi aradım.
Müşteri temsilcisi dedim.
Ses kaydıda “neden bağlanmak istiyorsunuz iki kelimeyle söyler misiniz” dedi.
Ben de Elazığ ağzıyla “ faturam çohh ağır geldi” dedim.
Ses kaydı “ talebiniz anlaşılamamıştır lütfen 2 kelimeyle söyler misiniz” dedi.
Ben de “ yav ağır geldi ağır” dedim.
Ses kaydı “ sizi müşteri temsilcimize aktarıyorum” dedi hemen bağladı. Ehehe :)
Faturam fazla geldi demeyin ağır geldi deyin hemen bağlıyorlarBunda sonra elazig agizyla arayacagim 😂
Zaten uyurken nereye kaçacaksınyok ya o da oluyor şimdi hakkını yiyemem ama uykunun ortasından seksten bahsetmek cok yersiz , uyanmami beklesin kacmiyorum ya , hayret bisey .
gafil avlandıkZaten uyurken nereye kaçacaksın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.