Sakinim ya (:
3 şarkının sonuncusundayım sakin bir ruhla bu şarkıları nasıl dinliyorsun.Sakinim ya (:
Onlar senin yerine sinirliler zaten.. O yuzden sakin dinliyorsun.3 şarkının sonuncusundayım sakin bir ruhla bu şarkıları nasıl dinliyorsun.
ben sakindim artık değilim![]()
Bir de sunu dinle. Bu adamlar da cok eski ve onculerinden. Ayrica efsane bir vokalist
2:38 den itibaren attigi scream vokale bak once
View: https://youtu.be/jxXgrR1Rjv8
Ben sakin kalamıyorum ya müzikle notalara karışıyorum.Onlar senin yerine sinirliler zaten.. O yuzden sakin dinliyorsun.
Ya bende oyle hissediom ama tutupda etrafi dagitip camlari asagi indirmiom ajsbsbBişe diyiym mi çok sevdim lan
Çok iyi
Ben sakin kalamıyorum ya müzikle notalara karışıyorum.
Öyle bişe kast etmedim ama ljkndfg hani bi için kıpır kıpır olupta kafanla ayağınla falan ritim tutarsın.Ya bende oyle hissediom ama tutupda etrafi dagitip camlari asagi indirmiom ajsbsb
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.