Bende dinledikçe atıyom sonra sizin attıklarınza başlıyom dinliyorum hepsini beğendiklerimi kaydediyorum.Sanırım ben buraya bütün listemi atacağım 😁 Hangi şarkıyı atsam ötekinin gönlü kalıyo.
Tamam bu döngüyü ben kırmayacağıma, sen kırmayacağına göre kısır döngüye girdik hayırlı olsun.Bende dinledikçe atıyom sonra sizin attıklarınza başlıyom dinliyorum hepsini beğendiklerimi kaydediyorum.
😹😹
Benim amaç oynu zaten mük olur gönder gelsin.Tamam bu döngüyü ben kırmayacağıma, sen kırmayacağına göre kısır döngüye girdik hayırlı olsun.
Hxkskd tamam dinlediğimi şuraya atıveririm artık. Normalde bencil bir insanımdır şarkılarım konusunda🥸Benim amaç oynu zaten mük olur gönder gelsin.
Canım kısır istedi göbek salata bitsinde kıvırcık alam yapam 😹😹😹
Şarkı konusunda nasıl bencil olunur ki ohaHxkskd tamam dinlediğimi şuraya atıveririm artık. Normalde bencil bir insanımdır şarkılarım konusunda🥸
Burçlara inanmıyorum.Şarkı konusunda nasıl bencil olunur ki oha
Senin burcun ne allasen 🤣🤣🤣
Bende çok aşırı ilgi çeken şeylerden uzak durabiliyorum.Burçlara inanmıyorum.
Bir şarkıyı güzel olsa dahi çok insan dinleyince, çok yerde çalınınca soğuma gibi bir huyum var. Misal antidepresan şarkısı güzeldi hoştu ama şimdi duyunca kulaklarımı tıkayasım geliyor mxbxncb
Bencilim işte sevdiğim şarkılar benim olucak, kimse bilmicek, kimse dinlemicek. Öyle de garip bir huyum var 😌
Oğlak burcuyum 😂 ocak ayında doğdumBende çok aşırı ilgi çeken şeylerden uzak durabiliyorum.
Müzikte sorunum yok güzelse dinlerim.
Hangi ay gün doğdun ki sen inanma yahu ben inanıyorum merak ettim 🤣🤣
Sana bir karakter analizi atmamı ister misin peki 🤗Oğlak burcuyum 😂 ocak ayında doğdum
At bakalım hiç bu kadar merak etmemiştim mcnxbxbSana bir karakter analizi atmamı ister misin peki 🤗
Ben yükselen oğlağım baya biliyorum kendimdende 🤣🤣🤣
Ocağın kaçı ama kova çıkma sonraAt bakalım hiç bu kadar merak etmemiştim mcnxbxb
Ocağın 1’i 😃Ocağın kaçı ama kova çıkma sonra
Ocağın ilk 2 bucuk haftası oğlak sonrası kova
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.