Hasretine dayanamadığım için mi geldin 😛 niye gittin, niye geldin 😁
Sen o musunhoş buldum.
hayır, o ben.Sen o musun
O zaman sen kimsin tanıyor muyuzhayır, o ben.
Sana kim lazım?O zaman sen kimsin tanıyor muyuz
Eski tanıdık mısın bu forumda nick mi değiştin takip edemiyorum gelmediğim zamanlarıSana kim lazım?
ben kısaca f.d , özlemişim ya dinleyeyimEski tanıdık mısın bu forumda nick mi değiştin takip edemiyorum gelmediğim zamanları
ben kısaca f.d , özlemişim ya dinleyeyim
sevdiğim var, bunu hep yapmak istemiştim, seninle ilgili değil .pTanımıyorum
Anlamıyorumsevdiğim var, bunu hep yapmak istemiştim, seninle ilgili değil .p
sevdiğinle ilgisi neneden-sonuç ilişkisi de olabilir, mecaz yapıp hep yapmak istediğim espriyi de gerçekleştirmiş olabilirim, sağ twix mi sol twix mi kararını sen verAnlamıyorumsevdiğinle ilgisi ne
kız olsam sana verirdim dinamik, çok tatlısın ve tehlikelisin hem tatlı hem acı süper kombinasyon, ultradrenalin xdHasretine dayanamadığım için mi geldin 😛 niye gittin, niye geldin 😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.