Tema Editörü

Soru Bundan sonra ne yapabilirim??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seda

Altın Üye
1/3
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar canımı sıkan iki gündür bir olay var. Başım bile ağrıdı yani havanın birden soğumasıyla da hasta oldum boğazım sızlıyor ağrıyor. arka arkaya geldi her şey.
şimdi eşimin dayısı dedesi nenesi vardı (anne tarafından ) onlar yaşlı ve hastalardı zaman aralığıyla üçüde vefat etti. Ve bazı miras kalan bi şeyler kaldı .
Ev dükkan garaj falan.
Dükkanı sanayide olduğu için satmayı düşünüyorlardı yaz aylarından beri . Bize dükkan lazım değil diye.
makineler varmış dayısının dükkan içinde bide hurda olan eşyalar vardı biriken
Eniştem dekarasyoncu bu mutfak dolap tv ünitesi masa hilton falan onlarla ilgili işi ilk kendisi sormuş elimizde makineler kaldı senin ilgin olur mu diye
oda bakmış resimlere bide dükkanda ayrı bakim demiş. Gidip geliyorlardı.
Sonra eniştem dükkan kafasına yatmış dükkana talip olmak istemiş.
Almayı belli bi fiyat üstünden anlaştılar. Tapusu enişteme geçti. Ama hala içinde makineler vardı, makineler için beklerim demiş.
Dükkanın içi karışık olduğundan bi ara eniştemle beraber toparladılar yardımlaşıp gerekli gereksiz eşyalar için

Hiç aile ile alışveriş yapmam
Etraflica konusulmamis her şey havada kalır. Niyeti belli ise bu aletlere de şu fiyatı veriyorum kabul ediyorsan hurdaciya satacagina bana ver diyebilirdi. Yuvarlak konusulmus parası ödenmemiş. Bunları ben alacağım dedikten sonra parasını verseymiş . Eee vermemiş hurdacı da gelmiş eşiniz satmazsa elinde kalacak ve bu satma işleri için de ekstra bir vakit daha harcamak istemiyor.
Fakat eşiniz nezaketen sorabilirdi matkabı almak istiyordun hala talipsen satmayacagim diye

Bana kalirsa burada önemli olan adını koymak

Örneğin; Ben şu kızla evlenecegim demek o kızı aldığın anlamı taşımıyor
Niyetini belli etmek için istemeye gittiğinde yüzük takip kapora gibi kızı bile ayirtiyorsun sonuçta :d

Niyeti almak olan kişi harekete geçer . Muhtemelen dükkanın yanında bu aletleri de bedavaya kapatırım diye düşündüğü için bu kadar hiddetlendi

Sonuçta mal eşinizin,bedelini ödemediği sürece lafta kalmış bir alışveriş olmuş
Üstelik henüz satın almadığı bir ürün için eşini ve baldızını bu şekilde kavgaya katan , eşinin üzerinden haber gönderen söyle evime ayak başmasin diyerek akrabalık bağlarını kopartacak biri için ailenizin huzurunu bozmaya hiç değmez

Merhaba arkadaşlar canımı sıkan iki gündür bir olay var. Başım bile ağrıdı yani havanın birden soğumasıyla da hasta oldum boğazım sızlıyor ağrıyor. arka arkaya geldi her şey.
şimdi eşimin dayısı dedesi nenesi vardı (anne tarafından ) onlar yaşlı ve hastalardı zaman aralığıyla üçüde vefat etti. Ve bazı miras kalan bi şeyler kaldı .
Ev dükkan garaj falan.
Dükkanı sanayide olduğu için satmayı düşünüyorlardı yaz aylarından beri . Bize dükkan lazım değil diye.
makineler varmış dayısının dükkan içinde bide hurda olan eşyalar vardı biriken
Eniştem dekarasyoncu bu mutfak dolap tv ünitesi masa hilton falan onlarla ilgili işi ilk kendisi sormuş elimizde makineler kaldı senin ilgin olur mu diye
oda bakmış resimlere bide dükkanda ayrı bakim demiş. Gidip geliyorlardı.
Sonra eniştem dükkan kafasına yatmış dükkana talip olmak istemiş.
Almayı belli bi fiyat üstünden anlaştılar. Tapusu enişteme geçti. Ama hala içinde makineler vardı, makineler için beklerim demiş.
Dükkanın içi karışık olduğundan bi ara eniştemle beraber toparladılar yardımlaşıp gerekli gereksiz eşyalar için

Sanırım en başta üstü kapalı anlaşmışlar ama net bir şeyde konuşulmamış. İki tarafta biraz vurdumduymaz davranmış açıkcası.

Valla geçmiş olsun bazen hayırlısı budur
bir video ile küfürleşmeler oluyor ise o ilişki baştan samimi olamamıştır bence
Biz bazen bizler için hayırlısını bilemeyiz bu yüzden ben olsam oldugu gibi bırakırdım. :)
şimdi video çekip aileye atılınca suçlar gibi bir yaklaşım karşı taraftan başlıyor Eşime yapılan bi saygısızlığı alttan almam ve affetmem açıkcası

• Beğen
Tepkiler: Era
Geri