Marocchino Hazırlanışı
Tek shot espresso üzerine köpük, süt ve kakao tozu eklenerek hazırlanır. Bu içeceğin birçok varyasyonu olsa da hepsi espresso, çikolata ve köpüklü sütten oluşmaktadır. İsteğe göre içine çikolata sosu hatta Nutella koyulabilir.
Espresso, süt köpüğü, kreması ve serpme çikolata tozundan oluşur. İtalyan kökenlidir ve küçük bir bardakta servis edilir. İçine sıcak kakao eklenerek de tüketilebilir.
Tek shot espresso üzerine köpük, süt ve kakao tozu eklenerek hazırlanır. Bu içeceğin birçok varyasyonu olsa da hepsi espresso, çikolata ve köpüklü sütten oluşmaktadır. İsteğe göre içine çikolata sosu hatta Nutella koyulabilir.
Espresso, süt köpüğü, kreması ve serpme çikolata tozundan oluşur. İtalyan kökenlidir ve küçük bir bardakta servis edilir. İçine sıcak kakao eklenerek de tüketilebilir.