Bırakıcam bu gidişle...Hep gitmeli çözümler.
Bırakıcam bu gidişle...Hep gitmeli çözümler.
36,5 TL olmuş 🚬Hep gitmeli çözümler.
Ama yine de bi gidip geleyim :)Hep gitmeli çözümler.
Tamam kal. İstersen -a- nickini de geri ver öyle dolaş gitme .)))Bırakıcam bu gidişle...
İçmeyin!36,5 TL olmuş 🚬
O zaman bırakıcam işte 😂İçmeyin!
Nikler depozitolu mu?Tamam kal. İstersen -a- nickini de geri ver öyle dolaş gitme .)))
Benden almadılar .) Demek ki önem arz ediyor nickin. )Nikler depozitolu mu?
Çünkü ben üye olurken ücret ödedim, iade edecekler mi?
Yada enayi bu kandıralım mı dediler acaba?Benden almadılar .) Demek ki önem arz ediyor nickin. )
Çok para gördüler zaar .))Yada enayi bu kandıralım mı dediler acaba?
Çok inceymiş! 😂Konu nickime gelmese iyi .))
Tamam kimseye söylemiyecem 🤫@-a- kısa süreliğine banlansin!.
.))
Söz veremem ama 😂@-a- kısa süreliğine banlansin!.
.))
Söz veriyorum hep iyi davranacağım sana.))Söz veremem ama 😂
Tamam bi düşüneyim. Merak eden birinden daha iyi teklif gelirse Mabel Matizlik yapabilirim 😂😂😂Söz veriyorum hep iyi davranacağım sana.))
Kendi ayağına sıkmak buna denir :$Tamam bi düşüneyim. Merak eden birinden daha iyi teklif gelirse Mabel Matizlik yapabilirim 😂😂😂
Sıkar geçerim, kafama.Kendi ayağına sıkmak buna denir :$
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.