libido düşürme taktikleri

Xasthur

Yönetici
konu geyik. geyiği yapılmayacak düzeyde birinin ismini yazman elbette hoş gelmedi. bunu iki gülelim diye safi duygularla da değil art niyetle ve ısrarla yapıyorsun moruk.
belli ki bir sınırın yok. ben sınırlarımı kaldırdığımda ise çok daha nahoş şeyler ortaya saçılır ve hepimizin ağzının tadı kaçar.

dogrusu ağzımızın tadının kaçmasından bozulmam. ağzımızın tadı birbirimize kaçkın zaten. herkes kendi ağız tadımlığımda yaşıyor menüsünü. herkesin elmasında kendi diş izleri. fikirler rahatsız edici baharat. ve en rahatsızlık veren, farklı tatlara kapalı sınırlı menü algımız.

tabi yinede dostlara saygı. ne diyeyim herkese hoş vakitler olsun. forum güzeldi iyi güldük eğlendik.
Geyigi yapilmayacak duzeyde biri kim? Sinirlarini kaldirdiginda ortaliga cok nahos seyler sacabilecek adam?
Yazdigim isim DHKP-C silahlı terör örgütüne üye olmakla ile sucu sabitlenmis bir ölüm oruccusuydu.

Ayrica tssgi senden buyuk yok bilmem ne diye yukselmen icin bir sebep yoktu , ben ne biliyim bu kadar onemsedigini. Ben de DHKP-C silahlı terör örgütüne üye olan insanlari aklima getirince libidom dusuyor napim , sen de ilyas salman severlere ayip etmis oluyorsun o zaman ki kendisi komunist. Bir de gonul koyup racon kesiyorsun.. Yakismadi..
Tabi sen yine sinirlarini kaldirip ortaliga cok nahos seyler sacabilirsin

Son düzenleme:

Kürt Kedisi

Bronz Üye
Geyigi yapilmayacak duzeyde biri kim? Sinirlarini kaldirdiginda ortaliga cok nahos seyler sacabilecek adam?
Yazdigim isim DHKP-C silahlı terör örgütüne üye olmakla ile sucu sabitlenmis bir ölüm oruccusuydu.
Ayrica tssgi senden buyuk yok bilmem ne diye yukselmen icin bir sebep yoktu , ben ne biliyim bu kadar onemsedigini. Ben de DHKP-C silahlı terör örgütüne üye olan insanlari aklima getirince libidom dusuyor napim , sen de ilyas salman severlere ayip etmis oluyorsun o zaman ki kendisi komunist. Bir de gonul koyup racon kesiyorsun.. Yakismadi..
🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Sade

Özel Üye

Sabaha kadar bunu mu düşündün..

Aze

Bronz Üye
Birtakim karşılıklı yanlış anlaşılmalar olmuş...bu forumda tartışma olmasına alışık değilim tetikleniyorum...
İlyas Salmani düşünüyorum şu an...hiç sebepsiz..

Üst Alt