
pirinç, yabani500 g
Ayçiçek yağı80 ml
Su1 lt
Sarımsaklı Çeşni 750 g5 g
Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g5 g
Tereyağı20 g
Tavuk Suyu Toz Bulyon 750 g18 g
Levrek Marinasyon
Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g10 g
Levrek (fileto)1 kg
Zeytinyağı100 ml
Pirinci bol suda yıkayın ve süzün.
Ocakta tencere içinde su, Knorr Sarımsaklı Çeşni, Knorr Tavuk Bulyon, Knorr Mise En Place İtalyan Otları’nı karıştırın ve kaynatın.
Ayrı bir tencerede ayçiçek yağı ile pirinci kavurun ve kaynayan suyu ekleyin.
Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.
Levrek Marinasyon
Zeytinyağı ile Knorr Mise En Place İtalyan Otları’nı karıştırın, bir kabın içinde levrekleri marine edin.
Izgarada pişirin ve demlenen pilav ile servise hazır hale getirin.