balık tarifleri

  1. Chen

    Levrekli Yabani Pirinç Pilavı

    pirinç, yabani500 g Ayçiçek yağı80 ml Su1 lt Sarımsaklı Çeşni 750 g5 g Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g5 g Tereyağı20 g Tavuk Suyu Toz Bulyon 750 g18 g Levrek Marinasyon Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g10 g Levrek (fileto)1 kg Zeytinyağı100 ml Pirinci bol suda yıkayın ve süzün...
  2. Chen

    Fırında Levrek

    FIRINDA LEVREK TARİFİ Fırında levrek malzemeler Orta boy levrek (kişi sayısına göre) 1 adet kuru soğan (2 balık için 1 tane) 1-2 adet domates 1 adet limon Yarım çay bardağı zeytinyağı Karabiber Tuz Defne yaprağı (isteğe göre) FIRINDA LEVREK YAPILIŞI Levrekler iyice temizlenip yıkanır...
Üst Alt