Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pirinç, yabani500 g
Ayçiçek yağı80 ml
Su1 lt
Sarımsaklı Çeşni 750 g5 g
Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g5 g
Tereyağı20 g
Tavuk Suyu Toz Bulyon 750 g18 g
Levrek Marinasyon
Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g10 g
Levrek (fileto)1 kg
Zeytinyağı100 ml
Pirinci bol suda yıkayın ve süzün...
balık tarifleri
balık tarifleri püf noktası
en faklı levrektarifilevrek değişik pişirme tarifilevrek tarifleri
şefleri en gizli tarifleri
yiyenlerihayranbirakanlevrektarifi
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.