İyi birine benziyor. Ama belli de olmaz 
Özgür ruhlu hür general. Her şey gönlünce olsun. Herkes gibi eril romantik ve zengin erkeğini bekliyorkendin için yaşa
![]()
doğal, içten, samimi.
bence öyle garip bi şekilde sempatik ve tatlımsı geliyor bana bu hatun kişisi.
öpmüşümm annem
Kendin için yaşarkende biri tanıklık edebilir. İnsan yaşarkende ölebilirKendim için yaşarımda biri tanıklık etsin istemiştim sadecehevesim kaçtı
![]()
Hep uzun uzun detaylica anlatmayi seven ben icin kisacik uc harf![]()
@Lavinia bu hanımefendi ile hiçbir zaman ikili sohbetimiz olmadı, muhabbet sadece forum içinde ki oyunlarda veya bir konuda gerceklesti. Baktığınız da ilk dikkatinizi ceken çok saygılı ve çok düzgün bir üsluba sahip. Forumda gördüğüm ve hiçbir zaman çizgisini bozmayan bir kaç kişiden birisi kendisi. Belli bir duruşu, belli bir mesafesi her zaman vardır. Buraya renk katan üç beş kişiden bir tanesi kendisi![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.