hani marjinal bizdik ;pBuraya cok sey yazmak isterdim.
Forumu düsünüyorum
O yüzden populist cevaplar veriyoruz
Cok zavalliyiz
netice de diyaneti de rte degil kemal paşa kurdu. solcu hocaları atıp yobaz dincileri üniversitelerde kadrolaştıranda türk silahlı kuvvetleriydi (nö nö nöw kenan evren ve abd değil, bildiğin türk ordusu)Allah razı olsun uzun adam <3
Laiklik ilkesinin gereğini yerine getirip cemaatleri bir bir kapatıyor. Kemalistler de burada cemaatlere operasyon var diye dövünüyor. CHP iktidar olsa “biz her görüşe saygılıyız” kisvesi altında tarikatlara yol verirdi, dokunmaya korkardı mesela : ddd
(Tartışmaya yeni bir boyut katalım djdkdk)
HEr dogru her yerde söylenmez.hani marjinal bizdik ;p
her türlü saldırıyı göze alarak şeytanın avukatlığını yapmayı seçip, deştikçe pis kokular gelen dipsiz bir kuyunun dibini görmeyi isteyeceğini sanıyordum. kuğu gibisin cnmHEr dogru her yerde söylenmez.
O kuyuya girip cikmis biri olarak seni anliyorum.her türlü saldırıyı göze alarak şeytanın avukatlığını yapmayı seçip, deştikçe pis kokular gelen dipsiz bir kuyunun dibini görmeyi isteyeceğini sanıyordum. kuğu gibisin cnm
yerin yurdun neresiyse oraya gelelim... ayrıca bizimle harp edenler, asla galip gelemediler. hasbunallahu ve nimel vekilO kuyuya girip cikmis biri olarak seni anliyorum.
Yeri yurdu buralar degil.
Bizimleler kimler?yerin yurdun neresiyse oraya gelelim... ayrıca bizimle harp edenler, asla galip gelemediler. hasbunallahu ve nimel vekil
bir takım olduğumuzu düşünmüştüm...Bizimleler kimler?
Nerde cokluk orada bqluq Psi.bir takım olduğumuzu düşünmüştüm...
roket takımı.
evlilikte buna dahil mi ;pNerde cokluk orada bqluq Psi.
The warriors way i izledin mi?
SElam verdigim her erkegin evlilik konusunu acmasi da bir gariplikevlilikte buna dahil mi ;p
izlemedim, kıssadan hissesi var mı? başrolünü jet li'nin oynadığı çin yapımlı hero filmi geldi. izledin mi? izle muhakkak çokoş.
aman uzak dursun evlilik denen illet. ayrıca ben o erkeklerden değilim lütfen.SElam verdigim her erkegin evlilik konusunu acmasi da bir gariplik
Kissadan hisseler var.
Hero yu izlemedim.
Listeye koyim mi?
Deger mi?
Fazla tolerans gösterilmesi ihtimali gibi. İktidarın yaptığı laiklik ilkesi gereği değil çıkar çatışmasının yaşandığı belli gruplara has bir tutum. Kadrolaşmak için yapılan bir adım. Gerçek bir lailkikte hiçbir cemaat zemin bulamaz.Allah razı olsun uzun adam <3
Laiklik ilkesinin gereğini yerine getirip cemaatleri bir bir kapatıyor. Kemalistler de burada cemaatlere operasyon var diye dövünüyor. CHP iktidar olsa “biz her görüşe saygılıyız” kisvesi altında tarikatlara yol verirdi, dokunmaya korkardı mesela : ddd
(Tartışmaya yeni bir boyut katalım djdkdk)f
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.