kuytul ve furkan vakfı

Süreyya

Süper Mod
Buraya cok sey yazmak isterdim.
Forumu düsünüyorum
O yüzden populist cevaplar veriyoruz
Cok zavalliyiz

Psinoza

Altın Üye
Allah razı olsun uzun adam <3
Laiklik ilkesinin gereğini yerine getirip cemaatleri bir bir kapatıyor. Kemalistler de burada cemaatlere operasyon var diye dövünüyor. CHP iktidar olsa “biz her görüşe saygılıyız” kisvesi altında tarikatlara yol verirdi, dokunmaya korkardı mesela : ddd
(Tartışmaya yeni bir boyut katalım djdkdk)
netice de diyaneti de rte degil kemal paşa kurdu. solcu hocaları atıp yobaz dincileri üniversitelerde kadrolaştıranda türk silahlı kuvvetleriydi (nö nö nöw kenan evren ve abd değil, bildiğin türk ordusu)
sonra bir ara 'dini yeterince kullandık, bi 20-30 yılda laiklik ile öpelim dediler zaten sscb dağılmış, sol tehlike kalmamıştı ama işin içine din girince ava giderken avlanıverdiler bence...

Psinoza

Altın Üye
HEr dogru her yerde söylenmez.
her türlü saldırıyı göze alarak şeytanın avukatlığını yapmayı seçip, deştikçe pis kokular gelen dipsiz bir kuyunun dibini görmeyi isteyeceğini sanıyordum. kuğu gibisin cnm

Süreyya

Süper Mod
her türlü saldırıyı göze alarak şeytanın avukatlığını yapmayı seçip, deştikçe pis kokular gelen dipsiz bir kuyunun dibini görmeyi isteyeceğini sanıyordum. kuğu gibisin cnm
O kuyuya girip cikmis biri olarak seni anliyorum.
Yeri yurdu buralar degil.

Psinoza

Altın Üye
Nerde cokluk orada bqluq Psi.

The warriors way i izledin mi?
evlilikte buna dahil mi ;p

izlemedim, kıssadan hissesi var mı? başrolünü jet li'nin oynadığı çin yapımlı hero filmi geldi. izledin mi? izle muhakkak çokoş.

Süreyya

Süper Mod
evlilikte buna dahil mi ;p

izlemedim, kıssadan hissesi var mı? başrolünü jet li'nin oynadığı çin yapımlı hero filmi geldi. izledin mi? izle muhakkak çokoş.
SElam verdigim her erkegin evlilik konusunu acmasi da bir gariplik

Kissadan hisseler var.
Hero yu izlemedim.
Listeye koyim mi?
Deger mi?

Psinoza

Altın Üye
SElam verdigim her erkegin evlilik konusunu acmasi da bir gariplik

Kissadan hisseler var.
Hero yu izlemedim.
Listeye koyim mi?
Deger mi?
aman uzak dursun evlilik denen illet. ayrıca ben o erkeklerden değilim lütfen.

hero güzel, bence seveceksin.

Allah razı olsun uzun adam <3
Laiklik ilkesinin gereğini yerine getirip cemaatleri bir bir kapatıyor. Kemalistler de burada cemaatlere operasyon var diye dövünüyor. CHP iktidar olsa “biz her görüşe saygılıyız” kisvesi altında tarikatlara yol verirdi, dokunmaya korkardı mesela : ddd
(Tartışmaya yeni bir boyut katalım djdkdk)f
Fazla tolerans gösterilmesi ihtimali gibi. İktidarın yaptığı laiklik ilkesi gereği değil çıkar çatışmasının yaşandığı belli gruplara has bir tutum. Kadrolaşmak için yapılan bir adım. Gerçek bir lailkikte hiçbir cemaat zemin bulamaz.
Her görüşe saygılıyız konusu bu ne olduğu belirsiz yapılanmaları korumak anlamına gelmez. Bireysel inançlara saygı anayasal sınır içerisinde. İlerici adımlarda devlet mekanizmalarına sızma ele geçirmeye giderse orada hukuk devreye girer.
Dövünülen şey bana kalırsa hukuksuz operasyonlara siyasi tasviyelere çıkar sağlamalarına. Bunu yaparkende hukukun üstünlüğünü savunuyor tarikatları değil.
Muhalefetin çizgisi belli CeHaPe tatikatlara dokunamazdı diye eleştireceğimize bu yapılar devletin organlarına nasıl yerleşti bunu konuşmak gerekir.

Üst Alt