adam görmek istiyor daha ne istiyorsunuz
kusarken foto atın bari ona da razıdır
Şimdi hanfendiller
Erkek görmek ister sevdiğini. göremedikce zaten siz kusmazsanız o yok olur gider mesele yok.
kadınlar gibi hayal ederek mutlu olmayı bilmez erkek biraz bilinclenin artık.
adam sizi görmek istiyorsa bu doğal bir şey
sizin görünmek istememeniz de onu istememniz manasına geliyor ısrar etmeden yok olup gitmesi gerek hayatınızdan
o sınıfa giriyorTaciz değil mi bu yav
Hadi amaaaa seçici değil erkekler bu konuda Gökhan yaaYanlız post da erkekler demiş. Tanımadığım erkekler dese hakkaniyetli bir şey yazardım. Cunku atilan mecra ve insta kizlarinin son donem klişe krizlerinden. Aslinda hoslarina gidiyor, cunku bizim abazanlar bu olusumun temel taslari. Sadece profil fotosundan bile yazdigi yaziyi cozumlemek kolay. Gidin baska postlarinada bakin. Kesin bekledigi kesimden gelen mesajlar ile ilgilide bir senaryosu vardır.
Ablamıza istediği ilgiyi mesajlarda vermişlerdir. Artık inst ya da twitt gibi yerlerde takilmiyorum. Takildigim vakitler de boyle gonderilere sunu atiyordum.
Ekli dosyayı görüntüle 10111
O aşikar canım, ben onu inkar etmedim. Ama erkeklerin abazanligini like ve takipci kasmaya ceviren kadinlarin olduguda bir gercek. Bir sosyal deney de avrupa da yasayan kadinlarin instagram fotograflarina bakmislar neredeyse 200bin begeni falan almislar ve takipci/begeni sayilari turkiyedekine gore %50 azmış. Cunku oradaki kadınlara yazanlar ile buradakilere yazip ulasmaya calisanlar ve bunlari kullananlar arasinda 50bin fit'lik bir yukseklik farkı var kabsbbsbdbdh o videoyu bulursam atarim.Hadi amaaaa seçici değil erkekler bu konuda Gökhan yaa
Dediğinin doğruluğunu kabul etmekle birlikte, erkeklerin de ya tutarsa olayı var
Eee şimdi alan razı veren razının olduğu durumlar çok başka amaO aşikar canım, ben onu inkar etmedim. Ama erkeklerin abazanligini like ve takipci kasmaya ceviren kadinlarin olduguda bir gercek. Bir sosyal deney de avrupa da yasayan kadinlarin instagram fotograflarina bakmislar neredeyse 200bin begeni falan almislar ve takipci/begeni sayilari turkiyedekine gore %50 azmış. Cunku oradaki kadınlara yazanlar ile buradakilere yazip ulasmaya calisanlar ve bunlari kullananlar arasinda 50bin fit'lik bir yukseklik farkı var kabsbbsbdbdh o videoyu bulursam atarim.
Tr kızı egosu ile dis ulkelerde bulunanlarin egosu ayni degil maalesef.
Hadi amaaaa seçici değil erkekler bu konuda Gökhan yaa
Dediğinin doğruluğunu kabul etmekle birlikte, erkeklerin de ya tutarsa olayı var
Ya bi sey sorcam.
O anlik fotonun büyüsü ne?
Biz desek hop abi at surdan bi anlik..
Olur mu?
Ne bilim kafanizda neler canlaniyor.dddÇıplak mı normal mi hangisi o anlık foto
Ne bilim kafanizda neler canlaniyor.ddd
Kadın atmak için birini mi bekliyor :dNe tutarsa de bakim , olurda nude atarsa mı ?
Belki kadında böle bir keriz bekliyodu![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.