kurumsal flört

Psinoza

Bronz Üye
böyle bir şey varmış. geçenler de x'te görmüştüm. özellikle beyaz yakalılar arasında evli/bekar fark etmeksizin flört düzeyinde bir etkileşim heyecan, ufak kaçamaklar yapılıyormuş. yasak olanın çekici gelme hali.
tabi nereden bakarsan bak hayatında biri olan için doğrudan ihanete girer.

Run

Bronz Üye
Beyaz yakalı ne lan, sen o tekstil, kağıt, plastik fabrikalarda dönen seksten haber ver.. sağlık sektörünü saymaya gerek yok zaten ahah.
Memur tayfası cimri, hiçbir şey yapılmaz onlarla.. adı bile itici, kurumsal işleri sevmem.. yovmeci adamız biz, bizi aşar kurumsal falan fıstık.

Psinoza

Bronz Üye
fakirin seksinden banane kardeşim. yalnız hastanelerde dönen iliskiler yumağına akıl sır ermez.

Aze

Var maalesef. Evli insanların flortlerine çok tanık oldum ofis ortamında. Ve çok rahatlar bu konuda. Allah evdeki eslere sabır versin... biz kime güvenip evleneceğiz bilemiyorum her sektörde var..

gecegunduz

Bronz Üye
Şuan çalıştığım 3. hastane neler oluyo neler çok pislik döndü, hala da dönüyor..

gecegunduz

Bronz Üye
Hiç ummadığınız hiç beklemeğiniz insanların doktorların bile nelerini duydum farklı kişiler toplum içinde herşeye karşı konuşması yaşam biçimi insanlara olan duruşu var diyosun herkes ona saygı gösteriyo hiç beklemezsin dünyada en son kişi bile değil dersin..kadın.. sonra duyuyosun ki şok.. geri kalanını saymıyorum

• Beğen
Tepkiler: Aze

Xasthur

Yönetici
En cok psinozanin evlenmesini istiyorum. Evlen olm artik , bu kadar kulliyat bosa gitmemeli.

Üst Alt